Οι ληστές έπνιξαν με μαξιλάρι την 85χρονη στη Νίκαια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 10:14 Οι ληστές έπνιξαν με μαξιλάρι την 85χρονη στη Νίκαια

Τα στοιχεία από την έρευνα δείχνουν πως οι ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι της 85χρονης στη Νίκαια, της έκοψαν την ανάσα με μαξιλάρι αφού πρώτα την κακοποίησαν. Η γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, την Κυριακή μέσα στο σπίτι της στη Νίκαια, στην οδό Ηλιουπόλεως 46 από συγγενικό της πρόσωπο.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι αρχικά δεν εντόπισαν ίχνη παραβίασης. Ήταν η νεκροψία- νεκροτομή που έδειξε πως η ηλικιωμένη έφερε κακώσεις και κατάγματα στα πλευρά και στον θώρακα και πως ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής εκτιμούν πως πιθανά προσπάθησαν να την κάνουν να μην φωνάζει και της έκλεισαν το πρόσωπο με κάποιο μαξιλάρι, με αποτέλεσμα εκείνη να μην μπορεί να αναπνεύσει. Άλλωστε, δίπλα της εντοπίστηκε και ένα μαξιλάρι, το οποίο ενδεχομένως να χρησιμοποίησαν οι δράστες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι επικίνδυνοι ληστές την χτύπησαν στον θώρακα, όπου και εντοπίστηκαν κακώσεις.   

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των δραστών που εισέβαλαν στο σπίτι. Οι αστυνομικοί συνέλλεξαν αποτυπώματα από το σημείο και πήραν καταθέσεις από γείτονες και ενοίκους. Οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. προσθέτουν ακόμη πως οι δράστες εισέβαλλαν στο σπίτι της τα ξημερώματα της Κυριακής πιθανότατα από το παράθυρο.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση