Συγκλονίζει η μαρτυρία της 86χρονης που βασάνισαν με το σίδερο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 12:06 Συγκλονίζει η μαρτυρία της 86χρονης που βασάνισαν με το σίδερο

Την συγκλονιστική περιπέτειά της αφηγήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ η 86χρονη γυναίκα η οποία το 2017 έπεσε θύμα της σπείρας Γεωργιανών μέσα στο σπίτι της, στην Κυψέλη.

Η ηλικιωμένη γυναίκα δήλωσε πως πριν την εγκαταλείψουν αβοήθητη ένας από τους διαρρήκτες άφησε στο σώμα της ηλεκτρικό σίδερο, έφερε ένα ρολόι και της είπε «σε δέκα λεπτά θα είσαι νεκρή».

«Με έκαιγαν με το σίδερο, πονούσα πάρα πολύ», είπε, έξω από το δικαστήριο όπου δικάζεται η 8μελής συμμορία, η οποία συνδέεται με περισσότερες από 30 κλοπές ή ληστείες. Η ηλικιωμένη έχει αναγνωρίσει τρία άτομα από το έγκλημα στο διαμέρισμά της.

Προηγουμένως οι δράστες την είχαν ξυλοκοπήσει βάναυσα, απαιτώντας να τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα χρήματα ή τιμαλφή.

Μου σακάτεψαν τη ζωή , δήλωση η 86χρονη τονίζοντας ότι καθημερινά φοβάται ότι κάποιος μπορεί να καραδοκεί ώστε να την ληστέψει ή να την χτυπήσει.

Όσον αφορά τις καταθέσεις των συλληφθέντων, η ηλικιωμένη είπε με θλίψη πως άκουσε έναν να ισχυρίζεται πως δεν είχε ανάμιξη στο έγκλημα, ένας υποστήριξε πως ήταν εκτός Ελλάδος τότε κι ένας άλλος ζήτησε επιείκεια με το επιχείρημα πως έχει παιδιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση