Μαφιόζικη εκτέλεση στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης - Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 10:02 Μαφιόζικη εκτέλεση στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης - Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι

Μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε τη νύχτα της Κυριακής σε βάρος άνδρα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Στο μικροσκόπιο αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχουν μπει οι δραστηριότητες του 42χρονου ομογενούς από τη Γεωργία, ο οποίος δολοφονήθηκε χθες το βράδυ στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που συγκέντρωσε η Ασφάλεια, η επικρατέστερη εκδοχή είναι ότι επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 42χρονου σημειώθηκε γύρω στις 9.40 το βράδυ, την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του και σε μικρή απόσταση από το σπίτι του, στην οδό Ιασωνίδου. Ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται ότι είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα. Όπως διαπιστώθηκε, ο 42χρονος ομογενής δέχθηκε πυροβολισμούς από πυροβόλο όπλο, με τουλάχιστον μία σφαίρα να τον τραυματίζει θανάσιμα στο κεφάλι.

Περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών και των εγκληματολογικών εργαστηριών που απέκλεισαν την περιοχή, συγκεντρώνοντας στοιχεία για την υπόθεση.

Στο μεταξύ, λίγες ώρες αργότερα, στις 3.30 τα ξημερώματα, βρέθηκε σε αγροτική περιοχή του Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης ένα καμένο αυτοκίνητο και εξετάζεται εάν συνδέεται με το μαφιόζικο έγκλημα.

Πηγή: thestival.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση