Αλβανική μαφία: Αυτό είναι το “σατανικό” σχέδιο εκβιασμών δικηγόρων – Αποκαλύψεις που σοκάρουν!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 23:30 Αλβανική μαφία: Αυτό είναι το “σατανικό” σχέδιο εκβιασμών δικηγόρων – Αποκαλύψεις που σοκάρουν!

Σχέδιο εκβιασμών σε βάρος δικηγόρων, ανάμεσά τους κι ενός πρώην υπουργού, απέτρεψε στο παρά 5' η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Πίσω από το σχέδιο βρισκόταν η Αλβανική μαφία που, μάλιστα, κινούσε τα νήματα πίσω από τα κάγκελα των φυλακών. Όπως αποκαλύπτεται, το σχέδιο ενορχήστρωνε ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος, Αλβανός Κλοντιάν Λεκοτσάι.

Ένα σατανικό σχέδιο εκβιασμών δικηγόρων και μάλιστα μέσα από τις φυλακές και συγκεκριμένα από την Αλβανική Μαφία, κατάφερε να σταματήσει εν τη γενέσει του η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, σχηματίζοντας δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 13 ατόμων, οι περισσότεροι κρατούμενοι φυλακών Κορυδαλλού.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αντιτρομοκρατικής, αλλά και τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ένα από τα θύματα της Μαφίας των φυλακών που ευθύνεται άλλωστε και για την δολοφονία του αείμνηστου ποινικολόγου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ήταν και γνωστός δικηγόρος και πρώην Υπουργός, οποίος μάλιστα έδωσε χρηματικό ποσό στα τρία άτομα που τον απείλησαν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι τρεις Αλβανοί κακοποιοί, εκτελώντας εντολές του φερόμενου Αρχηγού της Μαφίας των φυλακών και συγκεκριμένα του Κλοντιάν Λεκοτσάϊ, προσέγγισαν τον γνωστό δικηγόρο και του ζήτησαν το ποσό των 7.000 ευρώ, προκειμένου να μην κάνουν κακό στην οικογένειά του.

Συνολικά έδωσε στους κακοποιούς το ποσό των 3.000 ευρώ, μέχρι που συνελήφθησαν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, τις οποίας ο “υπερκοριός” ήδη είχε αρχίσει να συγκεντρώνει πληροφορίες για την δραστηριότητα τις Μαφίας μέσα στης φυλακές.

Ο Λεκοτσάϊ είναι ο άνθρωπος, που μαζί με τον συχωρεμένο Αρμπέν Μπάκο, τον μακελάρη του Μικρολίμανου δηλαδή, είχαν τραυματίσει σοβαρά έναν δικηγόρο στην Πεντέλη, καθώς φέρεται να είχαν υπογράψει “συμβόλαιο θανάτου” εναντίον του μ’ έναν από τους κατηγορούμενους για το σκάνδαλο της “Energa”, ο οποίος βέβαια ήδη κρατείται στις φυλακές.

Η εγκληματική δραστηριότητα της συγκεκριμένης ομάδας, δηλαδή του Λεκοτσάϊ και του Αρμπέν Μπάκο, του ανθρώπου, ο οποίος στις 22/11/2014 είχε σκορπίσει τον τρόμο στο Μικρολίμανο, πυροβολώντας με Καλάσνικοφ σε μπαρ της περιοχής, τραυματίζοντας δεκάδες θαμώνες, συνεχίστηκε και μέσα στις φυλακές, όπου σταδιακά άρχισαν να στήνουν μια καλοσχεδιασμένη “μηχανή” εκβιάσεις, διακινήσεις ναρκωτικών και μεταφοράς χρημάτων εντός και εκτός φυλακών.

Η αρχή του τέλους ήρθε όταν κατηγορήθηκαν οι δύο “Αρχηγοί” πως έδωσαν εντολή στον Ιμπραχίμ Μπραχιμάϊ και τον “φτερωτό Μαραντόνα”, να εκβιάσουν και να δολοφονήσουν τον Μ. Ζαφειρόπουλο μέσα στο γραφείο του.

Έκτοτε επήλθε ρήξη μεταξύ των δύο φερόμενων “αφεντικών” της Αλβανικής Μαφίας, με αποτέλεσμα στις 14 Ιανουαρίου 2019 να κατακρεουργηθεί με 10 μαχαιριές μέσα στις φυλακές, από τον δολοφόνο του Ζαφειρόπουλου, ο Αρμπέν Μπάκο. Ο ένας εκ των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου δηλαδή.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, αλλά και τα “ακούσματα” του “υπερκοριού”, κίνητρο της δολοφονίας ήταν, να ρίξουν ολόκληρη την ευθύνη για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου στον νεκρό, πλέον, Α. Μπάκο. Άλλωστε την εντολή στο Μπραχιμάϊ για την δολοφονία Μπάκο φέρεται να έδωσε ο ίδιος ο Λεκοτσάϊ.

Παράλληλα, για να επιτευχθούν οι σκοποί των Μαφιόζων και ουσιαστικά να περνούν “ζωή και κότα” μέσα στις φυλακές, με χρήματα που θα έρχονταν από εγκληματικές δραστηριότητες, σχεδίασαν την απόδραση δύο συνεργών τους, ώστε αυτοί στην συνέχεια να οργανώσουν καλύτερα το εγκληματικό δίκτυο που ήδη υπήρχε εκτός κελιών και λειτουργούσε για λογαριασμό του φερόμενου Αρχηγού της Αλβανικής Μαφίας.

Πρόκειται για την απόδραση που είχε σημειωθεί φέτος την πρωτοχρονιά, όταν δύο Αλβανοί κακοποιοί είχαν χρησιμοποιήσει αυτοσχέδιο γάντζο ώστε να υπερπηδήσουν την μάντρα των φυλακών, την ώρα που η ενδιάμεση υπερυψωμένη σκοπιά ήταν κενή, λόγω των αδειών που είχαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι για την Πρωτοχρονιά.

Σκοπός των δύο δραπετών και σύμφωνα με τις εντολές που είχαν από τον Αρχηγό της Μαφίας, ήταν να δημιουργήσουν ένα ολόκληρο δίκτυο με σπίτια, κρησφύγετα και αυτοκίνητα και να στήσουν ένα σύστημα εκβιασμών ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων διασκέδασης και δικηγόρων.

Βέβαια δεν πρόλαβαν, καθώς ένα μήνα μετά συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής που πραγματοποιούσαν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Επίσης από τα ακούσματα του “υπέρ κοριού” της Αντιτρομοκρατικής διαπιστώθηκε η προσπάθεια του Λεκοτσάϊ να εκμεταλλευτεί τον τυχαίο θάνατο από παθολογικά αίτια ενός συγκρατούμενου και συνεργού του, προσπαθώντας να πείσει δικηγόρους και δημοσιογράφους πως τον είχαν δηλητηριάσει, ρίχνοντας εμμέσως πλην σαφώς την ευθύνη σε Έλληνα κρατούμενο για το σκάνδαλο της “Energa”, με τον οποίο φέρεται να έχουν διαφορές λόγω του “συμβολαίου θανάτου” που είχε υπογράψει σε βάρος αντίδικου δικηγόρου στην συγκεκριμένη υπόθεση, ο οποίος, όμως, κατάφερε να γλυτώσει την ζωή του.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση