Αποχωρεί από το «OPEN» για να διεκδικήσει έδρα στην επόμενη Βουλή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 21:35 Αποχωρεί από το «OPEN» για να διεκδικήσει έδρα στην επόμενη Βουλή

Με μια επιστολή προς τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του καναλιού, ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα που παρουσίασε τον καιρό καθώς θα είναι υποψήφιος στις εκλογές.

«Λόγω της τιμής που μου έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να με θέσει υποψήφιο Βουλευτή στο νότιο τομέα της Β’ Αθηνών στις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές, θα αναγκαστώ προσωρινά να σταματήσω από την επαγγελματική μου δραστηριότητα ώστε να δώσω το 100% των δυνάμεων μου στον αγώνα που έρχεται», αναφέρει ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Είμαι σίγουρος ότι όλοι σας γνωρίζετε πόσο αγαπάω τη δουλειά μου και ότι καθημερινά έδινα όλη μου την ψυχή ώστε να είναι έγκαιρα και αναλυτικά ενημερωμένοι όλοι οι τηλεθεατές οι οποίοι μας κάνουν την τιμή να μας παρακολουθούν πιστά. Μην ανησυχείτε όμως, δεν θα ξεμπερδέψετε έτσι εύκολα από εμένα. Συνεχίζω να ανήκω κανονικά στο δυναμικό του OPEN ως Μετεωρολόγος. Θα ανταμώνουμε πλέον συχνά στα διάφορα πολιτικά τραπέζια και έτσι δεν θα χαθούμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο», αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Καλλιάνος:

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση