«Έπαθε ανακοπή, της έβαλαν απινιδωτή, της κάνανε μαλάξεις και δεν επανήλθε. Αυτό ήταν…»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 13:44 «Έπαθε ανακοπή, της έβαλαν απινιδωτή, της κάνανε μαλάξεις και δεν επανήλθε. Αυτό ήταν…»
Ο πατέρας της Ειρήνης Λειβαδάρη μίλησε για την κόρη του που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή

Η Ειρήνη Λειβαδάρη, «έσβησε» πρόωρα στα 33 της χρόνια από έμφραγμα του μυοκαρδίου. Η γλυκιά ηθοποιός, μετά το τέλος της παράσταση όπου συμμετείχε βγήκε για να πιει ένα ποτό με την παρέα της.

Εκεί ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους.

Ο πατέρας της Νίκης Λειβαδάρη, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ και εξομολογήθηκε τις στιγμές μέσα στο νοσοκομείο που η ηθοποιός έδινε τη μάχη της και οι γιατροί προσπαθούσαν να την κρατήσουν στη ζωή.

«Μας ενημέρωσαν ότι πέντε λεπτά αφότου η αρτηρία είχε αποφράξει, με μπαλονάκι το κάνουν, αυτό με στένσιλ, δεν ξέρω με τι, με στεντ... όπως λέγεται. Έπαθε ανακοπή και της έβαλαν απινιδωτή, της κάνανε μαλάξεις επί μιάμιση ώρα και δεν επανήλθε. Αυτό ήταν δεσποινίς.» είπε ο πατέρας της Νίκης Λειβαδάρη.

Σχετικά με το αν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα με την καρδιά της, ο πατέρας της ηθοποιού απάντησε πως: « Όχι, κανένα πρόβλημα και ήταν ένα υγιέστατο παιδί και είχε κάνει και τρίπλεξ και είχε κάνει και όλα, τα πάντα και από την άλλη μεριά να σας πω, ότι ο φίλος της μας είπε ότι την τελευταία εβδομάδα παραπονείτο... Ο φίλος της ήταν στο εξωτερικό, αλλά μας είπε ότι στο τηλέφωνο παραπονείτο ότι έχει βάρος στην καρδιά και ότι είναι ματιασμένη. Ότι έχει βάρος στο στομάχι, όχι στη καρδιά και ελαφρώς στη πλάτη. Και στη κοιλιά. Αυτό μας το είπε ο φίλος της, εμείς δεν το ξέραμε. Στη μαμά της έλεγε μαμά, ξεμάτιασε με. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα, μέσα σε αυτήν, την είχε ξεματιάσει αλλά το Σάββατο που την ξεμάτιασε λέει δεν έγινε τίποτα.Της είπε η μάνα της, παιδί μου, της λέει, «δεν είναι μάτι αυτό, να πας σε ένα γιατρό να δούμε για ποιο λόγο σε πονάει.»

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση