Νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του καρδιολόγου στη Σητεία - Το τεστ DNA και η πατρότητα του παιδιού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 11:29 Νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του καρδιολόγου στη Σητεία - Το τεστ DNA και η πατρότητα του παιδιού

Μία εβδομάδα μετά την καταδίκη της χήρας του 62χρονου Χριστόδουλου Καλαντζάκη και του Βούλγαρου εραστή της σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του καρδιολόγου τον Οκτώβριο του 2017 στη Σητεία, παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα της πατρότητας του παιδιού της 40χρονης από τη Βουλγαρία.

Ο δικηγόρος της χήρας Μανώλης Αναστασάκης, μιλώντας στην Espresso, είπε πως για την εντολέα του δεν υφίσταται θέμα πατρότητας και ότι αυτά είναι θέματα που ανακινεί η πολιτική αγωγή, συγκεκριμένα η αδελφή του καρδιολόγου, με έναν στόχο.

“Αν αποδειχτεί από το τεστ DNA ότι το παιδί δεν είναι του 62χρονου, αυτόματα η περιουσία περνάει σε αυτήν. Στην άλλη περίπτωση, αν δηλαδή αποδειχτεί ότι το αγόρι είναι γιος του Καλαντζάκη, η αδελφή θα ζητήσει την επιμέλεια του για να μπορεί να διαχειριστεί εκείνη την περιουσία που θα περάσει στον 6χρονο. Δηλαδή, το παιδί που τώρα δεν δέχονται μετά θα αρχίσουν να το διεκδικούν”, δήλωσε ο δικηγόρος.

Ο κ. Αναστασάκης είπε ότι η 40χρονη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, καθώς είναι βέβαιο ότι το παιδί είναι του καρδιολόγου και για τον λόγο αυτό έχουν συναινέσει να υποβληθεί ο μικρός σε τεστ DNA.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Προσαρμοσμένη αναζήτηση