Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί να αλώσει το ΚΙΝΑΛ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 21:24 Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί να αλώσει το ΚΙΝΑΛ
Στην εκδήλωση, με τίτλο "Ευημερία για όλους σε μια βιώσιμη Ευρώπη", που συνδιοργανώνουν η Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το Ελληνικό γραφείο του Friedrich-Ebert-Stiftung και το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής (ΙΝΕΡΠΟΣΤ, μιλά ο ΑΛέξης Τσίπρας.

Ο Πρωθυπουργός στην αρχή της ομιλίας του σχολίασε την απουσία της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη από την εκδήλωση, ενώ ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία διάθεση να αλώσει το ΚΙΝΑΛ.

«Θα ήταν πολύ πιο πλούσια η σημερινή συνάντηση αν αποδεχόντουσαν την πρόταση διαλόγου όλες οι δυνάμεις του ευρύτερου προοδευτικού χώρου. Οχι να συμφωνήσω, να διαφωνήσω με τον φίλο μου στον Σταύρο Θεοδωράκη και η Φώφη Γεννηματά», είπε ο κ. Τσίπρας.

Λίγο μετά τις απαρχές της διεθνούς οικονομικής κρίσης, η Ελλάδα μετατράπηκε σε εργαστήρι ενός απάνθρωπου νεοφιλελεύθερου πειραματισμού. Με τραγικές συνέπειες για την εθνική μας οικονομία, αλλά, κυρίως, με τραγικές συνέπειες για τον ελληνικό λαό δήλωσε ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί να αλώσει ούτε και να εξαϋλώσει το Κίνημα Αλλαγής, αλλά αυτό που θέλει είναι να πείσει.

«Θα ήμουν ανόητος αν πίστευα ότι ένας ιστορικός πολιτικός χώρος μπορεί να αλωθεί ή να εξαϋλωθεί και θα ήμουν ακόμη πιο ανόητος αν ήταν και πολιτική μου στρατηγική», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση