Καταγγελία Πάιατ για απόπειρα ρωσικής ανάμειξης στις ελληνικές εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 23:04 Καταγγελία Πάιατ για απόπειρα ρωσικής ανάμειξης στις ελληνικές εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ατλαντικό Συμβούλιο για επιθέσεις παραπληροφόρησης ενόψει ευρωεκλογών. Στο στόχαστρο είναι και η Ελλάδα, όπως αποκαλύπτουν ο Αμερικανός πρέσβης και ο αντιπρόεδρος του Ατλαντικού Συμβουλίου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Απόπειρα ρωσικής ανάμειξης στις ελληνικές εκλογές καταγγέλλει ο Τζέφρι Πάιατ: "Έχουμε δει αποδείξεις αυτού του είδους χειραγώγησης των πληροφοριών. Για παράδειγμα, τις ρωσικές προσπάθειες περί την Ορθόδοξη Εκκλησία, τις προσπάθειες να υποσκάψουν τον ρόλο του Οικουμενικού Πατριάρχη. Μπορώ τώρα να σας πω ότι έχω δει αποδείξεις προσπάθειας ανάμειξης στις επερχόμενες εκλογές της Ελλάδας".

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του Ατλαντικού Συμβουλίου, Ντέιμον Γουίλσον, επεσήμανε: "Οι εκλογές είναι στόχος. Είναι στόχος ξένων κατασκοπικών επιχειρήσεων. Το έχουμε δει συστηματικά από τη Ρωσία και σε κάποιο βαθμό από το Ιράν και ενίοτε και από την Κίνα".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση