Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Μπούκαραν» με καλάσνικοφ στα κεντρικά του "Γαλαξία" στον Κολωνό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 15:52 «Μπούκαραν» με καλάσνικοφ στα κεντρικά του "Γαλαξία" στον Κολωνό

Αντιμέτωποι με δυο ληστές ήρθαν λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης οι εργαζόμενοι στα κεντρικά του σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, στον Κολωνό.

Ήταν περίπου 12:30 το μεσημέρι όταν οι δυο ληστές είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν να φτάσει τη χρηματαποστολή στα κεντρικά του σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, επί της λεωφόρου Λένορμαν 128 στον Κολωνό.

Οι δυο άνδρες, οπλισμένοι με καλάσνικοφ και καραμπίνα, ανέβηκαν στον τρίτο όροφο των γραφείων της εταιρίας, όπου βρίσκεται το λογιστήριο. Εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη η παραλαβή, από τους υπαλλήλους της εταιρίας χρηματαποστολής, των εισπράξεων του σούπερ μάρκετ από την προηγούμενη μέρα.

Οι ληστές, με την απειλή των όπλων, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, τους πήραν τους σάκους με τα χρήματα και διέφυγαν με το χρηματικό ποσό, το οποίο εκτιμάται πως ήταν μεγάλο.

Οι δράστες της ληστείας διέφυγαν από το σημείο και αμέσως σήμανε συναγερμός. Οι εργαζόμενοι στον Γαλαξία ενημέρωσαν άμεσα την Άμεση Δράση αλλά από τις έρευνες που έγιναν στην περιοχή, οι ληστές δεν εντοπίστηκαν.

Πηγή: newsit.gr