Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιος είναι ο νεκρός από τη συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 23:23 Ποιος είναι ο νεκρός από τη συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού

Λεπτομέρειες για το προφίλ του άνδρα που βρέθηκε νεκρός μετά το αιματηρό επεισόδιο στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού

Υπόδικος για απόπειρα ληστείας και οπλοφορία, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ο Ρώσος ομογενής που βρέθηκε νεκρός μετά την άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. 

Μάλιστα, ο άνδρας φέρεται να είχε επαφές με 38χρονο, ο οποίος τον περασμένο Οκτώβρη είχε γίνει στόχος αποτυχημένου συμβολαίου θανάτου στον Πειραιά, ενώ φερόταν από τους αστυνομικούς να ήταν εκείνος που θα εκτελούσε συμβόλαια θανάτου σε βάρος της δικαστικής λειτουργού Παρασκευής Καλαΐτζή.

Συνελήφθη όμως από την αστυνομία για οπλοφορία, ενώ μετά από λίγες μέρες τοποθετήθηκε βόμβα στο σπίτη της δικαστικής λειτουργού. 

Νωρίτερα, στο αιματηρό επεισόδιο του Κορυδαλλού συνεπλάκησαν  δύο ομάδες Αλβανών και ομογενών Ρώσων και χρησιμοποιήθηκαν μαχαίρια και άλλα αντικείμενα. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν οχτώ άτομα και να σκοτωθεί ο Ρώσος ομογενής. 

Ασθενοφόρα έφθασαν επί τόπου για να παραλάβουν τους τραυματίες ενώ επικράτησε μεγάλη αναστάτωση

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης:

«Συμπλοκή κρατουμένων σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ψυχιατρείο κρατουμένων Κορυδαλλού, με έναν νεκρό και οκτώ τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Τραυματίστηκε επίσης ελαφρά ο αρχιφύλακας του καταστήματος» αναφέρει η ανακοίνωση.

Τονίζει τέλος, ότι «έχουν επιληφθεί όλες οι αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές ενώ το συμβάν ερευνάται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης».

thetoc.gr