Αγωνία για 2,5 ετών αγοράκι που φέρεται να κατάπιε χάπια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 18:07 Αγωνία για 2,5 ετών αγοράκι που φέρεται να κατάπιε χάπια

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ οι γονείς του πέρασαν λίγες ώρες στα κρατητήρια με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου αγοράκι 2,5 χρόνων από τη Συρία που φέρεται να κατανάλωσε ποσότητα χαπιών.

Αγώνα δίνουν οι γιατροί από χθες για τη σωτηρία του. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χθες το απόγευμα χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ οι γονείς του πέρασαν λίγες ώρες στα κρατητήρια με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.

Η οικογένεια έχει επτά παιδιά, ανήλικα στο σύνολο τους. Οι εξετάσεις αναμένεται να δείξουν ποια είναι τα φάρμακα που κατανάλωσε το βρέφος.

 «Το παιδί είναι διασωληνωμένο και υποστηρίζεται με μηχανική υποστήριξη ενώ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη, με τους γιατρούς να προσπαθούν να το κρατήσουν στην ζωή», ανέφερε στον 9,84 o Διοικητής του νοσοκομείου Γιάννης Τασόπουλος, προσθέτοντας ότι με τη βοήθεια μεταφραστή αναμένεται να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη.

Πηγή: Neakriti

Προσαρμοσμένη αναζήτηση