Ομόφωνα αθώo το 21χρονο μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 10:04 Ομόφωνα αθώo το 21χρονο μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ

Ομόφωνα αθώα κρίθηκε τελικά το 21χρονο μοντέλο που είχε συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ, κατηγορούμενο για διακίνηση 2,6 κιλών κοκαΐνης. 

Η ίδια επέμεινε και στο δικαστήριο πως είναι αθώα και έπεσε θύμα του φίλου της καθώς δεν γνώριζε ότι μετέφερε κοκαΐνη στις αποσκευές της. 

Ο εισαγγελέας όμως ήταν πολύ αυστηρός απέναντί της και διέψευσε τους ισχυρισμούς της, τονίζοντας ότι είχε απόλυτη γνώση και άμεση συμμετοχή στο έγκλημα, κάτι που όπως είπε φαίνεται και από τα μηνύματα στο κινητό της.  

“Γνώριζες ότι μετέφερες ναρκωτικά στην τσάντα σου. Οι Αρχές σε υποπτεύθηκαν μόλις έφτασες από την Αιθιοπία στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Είχες δύο τσάντες, η μία ήταν ασυνήθιστα πιο βαριά και πιο παχιά”, είπε για να καταλήξει:

“Δεν είχες μαζί σου κανένα έγγραφο ή συνταγή γιατρού που να δείχνει ότι ήταν για νόμιμη χρήση. Από τα μηνύματα στο Facebook και στο κινητό αποδεικνύεται ότι είχες άγχος πως θα περάσεις τους ελέγχους”.

Στην αγόρευσή του πρότεινε την ενοχή της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, αφήνοντας ωστόσο στην ευχέρεια των ενόρκων να κρίνουν εάν υπάρχουν εύλογες αμφιβολίες.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση