Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άρης Φλώρος: Κατάθεση «φωτιά» στη δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 14:25 Άρης Φλώρος: Κατάθεση «φωτιά» στη δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου!

Ο Άρης Φλώρος, βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση της Energa, ήταν φίλος και πελάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο μάρτυρας ανέφερε ότι τον Ιούνιο του 2017 ενώ βρισκόταν στο γραφείο του αρχιφύλακα του Ψυχιατρείου Κορυδαλλού, υπαρχιφύλακας του μετέφερε ότι ο κατηγορούμενος Κλοντιάν Λεκοτσάι τηλεφώνησε και είπε ότι θα κάνει κακό στην οικογένεια του, αν δεν του δώσει 5 εκατ. ευρώ.

Ο Άρης Φλώρος ανέφερε επίσης ότι δεν είχε συναντήσει ποτέ στις φυλακές τους τρεις Αλβανούς, κατηγορούμενους στην υπόθεση.

Ωστόσο, αναφέρθηκε σε συνάντηση η οποία του μεταφέρθηκε το καλοκαίρι του 2017 από τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Η συνάντηση ήταν μεταξύ του γνωστού ποινικολόγου και δύο συναδέλφων του.

Όπως ανέφερε ο Άρης Φλώρος, εκεί οι δύο δικηγόροι ζήτησαν από τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο να του μεταφέρει ότι του ζητούν 2 εκατ. ευρώ για να μην παραστεί πολιτική αγωγή ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος στη δίκη για την απόπειρα δολοφονίας του και να αποσύρουν τις καταθέσεις τους δύο Αλβανοί κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί.

Ο ένας εκ των δύο δικηγόρων φέρεται να είπε: «Εμείς ελέγχουμε τους Αλβανούς στις φυλακές, δώσε τα λεφτά και θα φροντίσουμε να αλλάξουμε τις καταθέσεις τους».

Όπως κατέθεσε ο Άρης Φλώρος, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος του είπε να μην δώσει ούτε ένα ευρώ γιατί δεν ήταν ένοχος και δεν είχε λόγο να ανησυχεί αλλά να ειδοποιήσει την οικογένεια του για τις απειλές.

Η δίκη συνεχίζεται.

newsit.gr