Αποκαλύψεις-σοκ για τις ασελγείς πράξεις σε βάρος 11χρονης στο Ηράκλειο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 20:26 Αποκαλύψεις-σοκ για τις ασελγείς πράξεις σε βάρος 11χρονης στο Ηράκλειο
Το ημερολόγιο που κρατούσε το κορίτσι και ο αδελφός της οδήγησαν στη σύλληψη του 48χρονου

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για τις εφιαλτικές στιγμές που περνούσε στα χέρια του κατηγορούμενου για ασέλγεια σε βάρος της 48χρονου γείτονά της στο Ηράκλειο, ο οποίος προφυλακίστηκε χθες με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται η ιστοσελίδα neakriti.gr, ο κατηγορούμενος είναι ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, που ενοικίαζε και διέμενε η οικογένεια του 11χρονου κοριτσιού. Ο δε 48χρονος φέρεται να ήταν άτομο υπεράνω πάσης υποψίας, καθώς διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια της μικρής. Σύμφωνα ωστόσο με τις ίδιες πληροφορίες, το 11χρονο κορίτσι φέρεται να έπεφτε το τελευταίο διάστημα θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 48χρονου γείτονά της.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έβρισκε διάφορες προφάσεις, προκειμένου να καλέσει τη μικρή στο διαμέρισμά του. Εκεί, η 11χρονη φέρεται να περνούσε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τού 48χρονου άνδρα. Σοκ προκαλεί η πληροφορία που ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία, ο κατηγορούμενος φέρεται να φορούσε κουκούλα στο κεφάλι του παιδιού, προκειμένου να προβεί ανενόχλητος στις ασελγείς σε βάρος του πράξεις.

Το ημερολόγιο της 11χρονης οδήγησε στην αποκάλυψη

Η 11χρονη φέρεται να αποτύπωνε το «Γολγοθά» που βίωνε στο προσωπικό ημερολόγιο, που κρατά». Αν και η ίδια φοβόταν να μιλήσει στην οικογένειά της, φαίνεται ότι έγραφε τα πάντα στο προσωπικό της ημερολόγιο. Καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη του εφιάλτη που βίωνε, φέρεται να έπαιξε ο μεγαλύτερος αδερφός της, στην αντίληψη του οποίου είχε υποπέσει η ύπαρξη του ημερολογίου και ο οποίος φέρεται να διάβασε τις σημειώσεις της.

Την περασμένη Παρασκευή ο 48χρονος κάλεσε στο διαμέρισμά του εκτός από το κορίτσι και τον αδελφό της, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η δράση του και να μάθουν τελικά και οι γονείς των δύο παιδιών, το τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες. Οι γονείς της 11χρονης προέβησαν άμεσα σε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 48χρονου. Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε κακουργηματικές διώξεις και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Για λόγους ασφαλείας, μετά την απόφαση περί προφυλάκισής του, ο 48χρονος φυγαδεύτηκε από την πλαϊνή είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου. Όταν οι οικείοι του παιδιού αντιλήφθηκαν, το τι συνέβαινε, άρχισαν να στολίζουν με κοσμητικά επίθετα τον κατηγορούμενο, ο οποίος πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

Αρνείται τις κατηγορίες ο 48χρονος

Ο κατηγορούμενος πάντως, αρνείται τα όσα του αποδίδονται και ισχυρίζεται, ότι είναι αθώος. Στο πλευρό του στέκεται -όπως έγινε γνωστό- η οικογένειά του. Την ίδια ώρα, η Αστυνομία έχει συλλέξει ευρήματα για την επίμαχη υπόθεση, τα οποία έχουν ήδη σταλεί στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα, προκειμένου να “φωτιστούν” ενδεχομένως περαιτέρω πτυχές της σκοτεινής αυτής υπόθεσης.

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση