Αποδοκιμασίες και ύβρεις κατά του Νίκου Παππά στο Κιλκίς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 09:36 Αποδοκιμασίες και ύβρεις κατά του Νίκου Παππά στο Κιλκίς

Με αποδοκιμασίες και ύβρεις έγινε δεκτός ο Νίκος Παππάς στο Κιλκίς, το βράδυ της Τρίτης (19.03.2019).

«Προδότη» και «αλήτη» ήταν μερικές από τις (κόσμιες) λέξεις που άκουσε ο Νίκος Παππάς φτάνοντας στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς για την ομιλία του. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, πάντως, διατήρησε την ψυχραιμία του.

Οι κάτοικοι του Κιλκίς που ήθελαν να εκφράσουν τη διαφωνία τους με τη Συμφωνία των Πρεσπών είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς κοντά στην είσοδο του Συνεδριακή Κέντρου.

Ο κόσμος δεν ήταν πολύς, ανάμεσά τους απόστρατοι στρατιωτικοί, αλλά είχε συγκεντρωθεί πολύ ώρα πριν από την προγραμματισμένη ομιλία του Νίκου Παππά κοντά στην είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου. Η αστυνομία, σύμφωνα με το eidisis.gr, είχε αποκλείσει στους δρόμους γύρω από το δημαρχείο του Κιλκίς και έτσι απέτρεψε το ενδεχόμενο η κατάσταση να ξεφύγει.

Δείτε τη στιγμή με τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο Νίκος Παππάς

Δέκτης αποδοκιμασιών έγινε και νωρίτερα, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Νίκος Παππάς, όταν βρέθηκε στο χωριό Μεταμόρφωση του δήμου Παιονίας. «Προδώσατε τη Μακεδονία» του είπε ένας ηλικιωμένος άνδρας, ενώ δημοτικός σύμβουλος του επέδωσε ψήφισμα με το οποίο χαρακτηρίζονταν ανεπιθύμητοι όσοι ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση