Νέος Κόσμος: Έπαιξε την ζωή του κορώνα – γράμματα ο πατέρας για να προλάβει το κακό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 23:39 Νέος Κόσμος: Έπαιξε την ζωή του κορώνα – γράμματα ο πατέρας για να προλάβει το κακό

Η τραγωδία που έζησε ο Νέος Κόσμος έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα. Με κίνδυνο της ζωής του, ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού χτύπησε στους γείτονες και προσπάθησε να πηδήξει στο μπαλκόνι. Δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα και η σύζυγός του πέταξε το 4χρονο αγγελούδι της από τον πέμπτο όροφο, πριν το ακολουθήσει στον βέβαιο θάνατο. Σοκάρουν οι νέες λεπτομέρειες της ανείπωτης οικογενειακής τραγωδίας.

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα της απίστευτης τραγωδίας που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 19.03.2019, στην οδό Προκοπίου Κατσαντώνη. Ο Νέος Κόσμος παρακολουθεί «παγωμένος» τις εξελίξεις της σοκαριστικής υπόθεσης, με μια 46χρονη μητέρα να πετά το παιδί της από το 5ο όροφο και στην συνέχεια να βουτά και η ίδια στο κενό…

Νέος Κόσμος – Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση ο πατέρας

Ο τραγικός πατέρας και σύζυγος στην κατάθεση που έδωσε στους Αστυνομικούς, παρά το σοκ που είχε υποστεί, δεν έριξε φως στα αίτια της απίστευτης τραγωδίας:

“…Η σύζυγός μου δεν αντιμετώπιζε απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, ψυχολογικά προβλήματα… Ίσως κατά την εφηβική της ηλικία να είχε κάποιο θέμα, πλην όμως ουδέποτε είχε δείξει σημάδια πως υπάρχει κάτι το ανησυχητικό. Δεν είχαμε εντάσεις στο γάμο μας, είχαμε το παιδάκι μας. Δεν ξέρω γιατί το έκανε, λίγη ώρα πριν είχαμε ανταλλάξει μηνύματα, χωρίς να αφήσει να φανεί πως κάτι συμβαίνει. Ήταν τα συνηθισμένα μηνύματα που ανταλλάσσει ένα ζευγάρι όταν ο ένας λείπει στην δουλειά.”

Όπως έγινε γνωστό έπειτα από πληροφορίες το αγγελούδι, το κοριτσάκι 4 ετών που πέταξε η μητέρα του από το μπαλκόνι, κατά το παρελθόν είχε αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας και είχε χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείριση, πλην όμως και όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές πληροφόρησης, το πρόβλημα υγείας φαίνεται να είχε ξεπεραστεί.

Ο τραγικός πατέρας, οποίος εργάζεται σε Εταιρεία με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μόλις είχε φθάσει στην πολυκατοικία στο Ν. Κόσμο που διέμενε με την οικογένεια του, αντιλαμβανόμενος το κακό που πήγαινε να γίνει.

Ανέβηκε γρήγορα στο 5ο όροφο που είναι το διαμέρισμά τους και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, διαπιστώνοντας με τρόμο πως η γυναίκα του την έχει κλειδώσει και μάλιστα έχει βάλει και το μεταλλικό σύρτη.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διασώσει την κόρη του, αλλά και την σύζυγό του, χτύπησε στο διπλανό διαμέρισμα, όπου και βγήκε στο μπαλκόνι του γείτονα του και με κίνδυνο της ζωής του προσπάθησε να περάσει στο μπαλκόνι του σπιτιού του προκειμένου να αποτρέψει την σύζυγο του να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Νέος Κόσμος Νέος Κόσμος

Νέος Κόσμος – Ήταν αργά…

Η 46χρονη πέταξε το παιδί στο κενό και στην συνέχεια βούτηξε και ίδια από το 5ο όροφο, καταλήγοντας στο πεζοδρόμιο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν άμεσα στο σημείο, προσπάθησαν να σώσουν το παιδί, το οποίο είχε μέχρι εκείνη την στιγμή σφυγμό.

Μάλιστα το μετέφεραν άμεσα στο Νοσοκομείο Παίδων όπου οι γιατροί έκαναν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να το κρατήσουν στην ζωή, δυστυχώς χωρίς να τα καταφέρουν.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
Φωτογραφίες: Intime

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση