Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άκουγε τις οδηγίες και ... αυτοϊκανοποιούνταν!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 10:16 Άκουγε τις οδηγίες και ... αυτοϊκανοποιούνταν!

Απίστευτη καταγγελία για άγνωστο άνδρα, ο οποίος προσέγγισε κοπέλα, ζητώντας δήθεν οδηγίες, ενώ είχε ... άλλα στο μυαλό του!

Πλησίασε κοπέλα, παριστάνοντας τον επισκέπτη στην πόλη, που ... δεν ξέρει τους δρόμους, αλλά στο μυαλό τους είχε άλλα! Ο λόγος για άγνωστο άνδρα, ο οποίος χθες στις 21.00 ζήτησε από κοπέλα, στη λεωφόρο Ικάρου, στο ύψος των ΚΤΕΛ οδηγίες για να πάει στην Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο Cretalive, το κόκκινο αυτοκίνητο με τον άνδρα ήταν σταθμευμένο με αναμμένα τα φώτα, κι όταν η κοπέλα πέρασε από δίπλα, ο άνδρας της ζήτησε να τον κατευθύνει, καθώς όπως είπε "δεν είναι από εδώ και δεν ξέρει".

Η κοπέλα άρχισε να περιγράφει, προσπαθώντας να τον βοηθήσει, αντιλήφθηκε όμως ότι ο άνδρας έκανε μια ... επαναλαμβανόμενη κίνηση. Διαπίστωσε ότι όση ώρα εκείνη πάσχιζε να του εξηγήσει, ο ίδιος αυτοϊκανοποιούνταν!

Η κοπέλα, σοκαρισμένη, έφυγε, φοβούμενη ... τα χειρότερα, σε περίπτωση που ο άνδρας έβγαινε από το αμάξι του και με δεδομένο ότι εκείνη την ώρα δεν περνούσαν άλλοι πεζοί.

πηγή: Cretalive.gr