Οικογενειακή τραγωδία στη λεωφόρο Βουλιαγμένης - 70χρονος αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη σύντροφό του και έστρεψε το όπλο στον εαυτό του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 12:23 Οικογενειακή τραγωδία στη λεωφόρο Βουλιαγμένης - 70χρονος αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη σύντροφό του και έστρεψε το όπλο στον εαυτό του

Συναγερμός στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. 70χρονος πυροβόλησε 22αρι πιστόλι τη σύντροφό του πριν αποπειραθεί να αυτοκτονήσει. Σε κρίσιμη κατάσταση και οι δυο στο Ασκληπιείο της Βούλας. Άγνωστα τα αίτια του αιματηρού περιστατικού.

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (21.03.2019) σε παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στον αριθμό 88.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 70χρονος άνδρας, αντιπτέραρχος εν αποστρατεία, πυροβόλησε γυναίκα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε έξω από το σπίτι του ζευγαριού, σε παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Ο 70χρονος πυροβόλησε με 22 πιστόλι τη Βουλγάρα σύντροφό του και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Και οι δυο είναι σοβαρά τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν, σε κρίσιμη κατάσταση, στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια του αιματηρού περιστατικού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση