Πρόστιμο 200 ευρώ στην 90χρονη με τα «τερλίκια»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 20:02 Πρόστιμο 200 ευρώ στην 90χρονη με τα «τερλίκια»

Πρόστιμο 200 ευρώ καλείται να πληρώσει η 90χρονη, η οποία συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, επειδή πουλούσε χειροποίητες πλεκτές παντόφλες στη λαϊκή, δίχως να έχει άδεια μικροπωλητή.

Τα έγγραφα με τα οποία καλείται να πληρώσει η 90χρονη το πρόστιμο είδαν την Τρίτη το φως της δημοσιότητας και αποτελούν ακόμα ένα «επεισόδιο» στην ιστορία που προκάλεσε σάλο σε όλη την Ελλάδα.

Η 90χρονη μιλώντας για την περιπέτεια που βίωσε είχε δηλώσει: «Μου λένε οι αστυνομικοί άντε, άντε μάζεψέ τα, τα μάζεψα και ξεκίνησα για το σπίτι μου και μου λένε όχι δεν θα πας σπίτι σου, θα μπεις στο περιπολικό. Και με πήγαν στο αστυνομικό τμήμα... Πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα, άνοιξαν την τσάντα μου και κατέγραψαν ό,τι είχα μέσα, μου πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και μετά με πήγαν με το περιπολικό κάπου πολύ μακριά, στο αστυνομικό μέγαρο μου είπαν και με βγάλαν φωτογραφίες, ταλαιπωρήθηκα πολύ. Όλη μέρα ήμουν νηστική, μου έδωσαν μόνο νερό που τους ζήτησα, ανέβηκε το σάκχαρό μου, η πίεσή μου, τα πόδια μου πρήστηκαν και πιάστηκαν, πονούσαν, τους τα έλεγα όλα αυτά».

πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση