Καμμένος: Δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με τον Τσίπρα!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 15:52 Καμμένος: Δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με τον Τσίπρα!

Ανοιχτό άφησε ο Πάνος Καμμένος το ενδεχόμενο να... συνεργαστεί ξανά με τον Αλέξη Τσίπρα, εάν αυτό απαιτείται για τη συγκρότηση κυβέρνησης.

Ο Πάνος Καμμένος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» στον ΣΚΑΪ, όπου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που μπει στην Βουλή, και διαμορφωθεί ξανά μια κατάσταση όπως αυτή το 2015.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας επί της ουσίας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, λέγοντας πως «χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής ενότητας, καθώς είναι και μια καλή περίοδος αφού η Τουρκία καταρρέει. Θα πρέπει όμως να υπάρξει ενιαία γραμμή στα εθνικά θέματα».

«Η απάτη του Κοτζιά δεν έχει ξαναγίνει στο ελληνικό δημόσιο»

Αναφερόμενος για μια ακόμα φορά στην κόντρα του με τον Νίκο Κοτζιά, ανέφερε πως ο συγκεκριμένος θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. «Τα στοιχεία που προκύπτουν πλέον και από τις απαντήσεις τις κοινοβουλευτικές που στέλνει ο κ. Κατρούγκαλος. Εδώ μιλάμε για μία απάτη που δεν έχει ξαναγίνει στο ελληνικό δημόσιο. Την απάτη την έκανε ο κ. Κοτζιάς. Ο κ. Κοτζιάς έστησε τον διαγωνισμό αυτό. Ο διαγωνισμός στην προκήρυξη του στο φυλλάδιο στην ΕΕ είναι διαφορετικός από αυτόν που υπάρχει στην εφαρμογή της σύμβασης».

Αναλυτικά τα όσα είπε

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση