Μπέτυ Μπαζιάνα: Έκλεψε τις εντυπώσεις στα Σκόπια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 12:53 Μπέτυ Μπαζιάνα: Έκλεψε τις εντυπώσεις στα Σκόπια

Από την ιστορική επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα Σκόπια δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Μπέτυ Μπαζιάνα. Η σύντροφος του πρωθυπουργού θα ακολουθήσει δικό της, ξεχωριστό, πρόγραμμα στην πρωτεύουσα της Βόρειας Μακεδονίας.

Όταν το πρωί της Τρίτης (02.04.2019) έφτασε στα Σκόπια το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, όλα ήταν έτοιμα για την υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα, του πρώτου Έλληνα πρωθυπουργού που επισκέπτεται τα Σκόπια. Η Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις και αυτή τη φορά.

Με τα μαλλιά της ισιωμένα και φορώντας ένα σκούρο μπλε κοστούμι με λευκό πουκάμισο, η Μπέτυ Μπαζιάνα χάρισε το πιο λαμπερό της χαμόγελο στα μέλη της αντιπροσωπείας που υποδέχτηκε τον Έλληνα πρωθυπουργό και την ελληνική αποστολή.

Στη σύζυγο του πρωθυπουργό δόθηκε μια ανθοδέσμη.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπέτυ Μπαζιάνα συνοδεύει τον Αλέξη Τσίπρα σε ένα ταξίδι του στο εξωτερικό. Ήταν μαζί του στη Μόσχα, πρόσφατα σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη αλλά και όταν ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Ουάσινγκτον.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα θα έχει ξεχωριστό πρόγραμμα στα Σκόπια, ως φιλοξενούμενη της συζύγου του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόρικα Ζάεφ.

Δεν είναι γνωστό αν στη συνάντηση της Μπέτυς Μπαζιάνα με την Ζόρικα Ζάεφ θα είναι παρούσα και η κόρη του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας, Αλεξάντρα, η οποία τρέφει μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και την επισκέπτεται συχνά (κυρίως τη Χαλκιδική).

Φωτογραφίες: Γ.Τ. Πρωθυπουργού/Andrea Bonetti

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση