Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Γιατί η 44χρονη έριξε το κοριτσάκι της στο κενό και αυτοκτόνησε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 19:21 Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Γιατί η 44χρονη έριξε το κοριτσάκι της στο κενό και αυτοκτόνησε

Τα πρώτα στοιχεία για τα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας στο Νέο Κόσμο, μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, πριν από μερικές εβδομάδες, έρχονται στο φως. Είναι τα πρώτα συμπεράσματα από την έρευνα της αστυνομίας για το τι οδήγησε τη 44χρονη μητέρα να ρίξει στο κενό από τον 5ο όροφο το 4 ετών κοριτσάκι της και να το ακολουθήσει στο θάνατο.

Η έρευνα της αστυνομίας για την τραγική υπόθεση στο Νέο Κόσμο οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι η 44χρονη μητέρα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Αν και αυτό είχε «ακουστεί» από την πρώτη στιγμή, υπάρχει ακόμη ένα στοιχείο που αλλάζει τα δεδομένα.

Η ψυχολογική κατάσταση της 44χρονης γυναίκας, όπως αναφέρει το vima.gr, επιδεινώθηκε από την εσφαλμένη εντύπωση πως η κορούλα της είχε πέσει θύμα κακομεταχείρισης ή κακοποίησης. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε σε καμία περίπτωση. Σε αυτή την εμμονή φέρεται να αποδίδει η ΕΛ.ΑΣ. τα αίτια που την οδήγησαν στην τραγωδία.

Ήταν λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της 19ης Μαρτίου όταν η 44χρονη γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας και αφού πέταξε τη μικρή Έφη στο κενό, στη συνέχεια την ακολούθησε.

Για να φτάσει η ΕΛ.ΑΣ. στα συμπεράσματά της, συγκέντρωσε μαρτυρίες από οικείους της οικογένειας. Σύμφωνα με αυτές, η 44χρονη γυναίκα είχε εμφανίσει ψυχολογικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες. Είχε μάλιστα ζητήσει και ιατρική βοήθεια. Εβδομάδες πριν από το τραγικό συμβάν, η 44χρονη φέρεται να είχε την ψευδαίσθηση πως το κοριτσάκι της είχε υποστεί παρενόχληση ή κάποιου, άγνωστης μορφής, «κακοποίηση» στον παιδικό σταθμό όπου πήγαινε. Ωστόσο, από τις έρευνες δεν προέκυψε κάτι σχετικό.

Άλλες καταθέσεις αναφέρουν πως η 44χρονη είχε ερμηνεύσει ως δείγμα πως το παιδί είχε δεχτεί κάποια τέτοια συμπεριφορά από για ζωγραφιά του. Η μητέρα ζήτησε βοήθεια από παιδοψυχολόγο, ο οποίος φέρεται να μην διαπίστωσε κάτι ούτε και να έδωσε στη ζωγραφιά της μικρής ερμηνεία που να δικαιολογούσαν τους φόβους της 44χρονης. Νέος Κόσμος

Μαρτυρίες συγγενικών της προσώπων αναφέρουν πως η κατάσταση της 44χρονης είχε επιδεινωθεί και γι’ αυτό απέφευγε να κυκλοφορεί δημοσίως.

Η δικογραφία αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα. Σε αυτή έχει ενταχθεί και βίντεο, το οποίο έχει καταγράψει μέρος της δραματικής στιγμής. Το κατέγραψε με το κινητό της ηλικιωμένη γειτόνισσα της οικογένειας.

Με πληροφορίες από tovima.gr

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση