Ο δολοφόνος του Μακρή ήταν άνεργος αλλά έκανε πλούσια ζωή

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 21:11 Ο δολοφόνος του Μακρή ήταν άνεργος αλλά έκανε πλούσια ζωή

Προπόνηση σκοποβολής σε νόμιμα και αυτοσχέδια σκοπευτήρια στη Σόφια της Βουλγαρίας, έκανε ο 30χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, πριν αλλά και μετά από αυτή.

Αυτό το στοιχείο που αναδεικνύει την προσπάθεια ετοιμότητας του άνδρα από την Βουλγαρία αναδείχθηκε μέσα από την κατάθεση φίλου του, με τον οποίο ταξίδεψε μαζί στην Ελλάδα στις 2 Απριλίου, την ημέρα σύλληψής του, σε παραλιακό ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Ο ίδιος μάρτυρας κατέθεσε ότι ο 30χρονος παρότι ήταν άνεργος, έκανε ακριβές αγορές και μεγάλη ζωή, ενώ όταν ήρθαν στην Ελλάδα, τον κλείδωσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. περιμένουν τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, με ταυτοποιήσεις DNA και αποτυπωμάτων, τα οποία ενδεχομένως θα αποτελέσουν επιπλέον επιβαρυντικά στοιχεία ενοχής του. Τα καινούρια ρούχα με τα καρτελάκια, που εντοπίστηκαν στο δωμάτιό του, έκαναν τους αστυνομικούς να πιστεύουν  πως  ετοιμαζόταν να εκτελέσει νέο συμβόλαιο θανάτου, ενώ ερευνούν αν τα ταξίδια που είχε κάνει στην χώρα μας έχουν συμπέσει με δολοφονίες που έχουν διαπραχθεί τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση