Στη Βουλή η δικογραφία Novartis - Άρση ασυλίας για Λοβέρδο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 19:31 Στη Βουλή η δικογραφία Novartis - Άρση ασυλίας για Λοβέρδο

Τον δρόμο για τη Βουλή παίρνει σκέλος της δικογραφίας για το σκάνδαλο της Novartis.

Τον δρόμο για τη Βουλή παίρνει σκέλος της δικογραφίας για το σκάνδαλο της Novartis και συγκεκριμένα για την περίοδο από τον Απρίλιο του 2011 μέχρι το Μάιο του 2012.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN θα ζητηθεί να δοθεί άδεια στον βουλευτή και πρώην υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, προκειμένου να εμφανιστεί στους Εισαγγελείς με την ιδιότητα του υπόπτου για δωροδοκία.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την τιμολόγηση τεσσάρων συγκεκριμένων φαρμάκων που κυκλοφόρησε η εταιρία. καθώς η εμπλοκή του πρώην υπουργού στην υπόθεση αφορά ενδείξεις και όχι άσκηση ποινικής δίωξης.

H Εισαγγελία Διαφθοράς έβαλε στο αρχείο τις υποθέσεις για τους Παναγιώτη Πικραμμένο, Γιώργο Κουτρουμάνη, Ευάγγελο Βενιζέλο και Ανδρέα Λυκουρέντζο. Σε ότι αφορά τους Αντώνη Σαμαρά,  Γιάννη Στουρνάρα, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Άδωνι Γεωργιάδη και Μάριο Σαλμά, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Ωστόσο όπως μετέδωσε το OPEN απομένουν λίγα πράγματα προς διερεύνηση ώστε και αυτές να καταλήξουν στο αρχείο.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση