Αποκαλυπτικό βίντεο! «Μαδάνε» κατάστημα με ρούχα μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 16:33 Αποκαλυπτικό βίντεο! «Μαδάνε» κατάστημα με ρούχα μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη!

Σαρώνει η μικροεγκληματικότητα με θύματα ανυποψίαστους πολίτες. Μπροστά στα μάτια καταστηματάρχη τρεις γυναίκες του "σηκώνουν" το μαγαζί! Δείτε με πόση μαεστρία βάζουν τα ρούχα κάτω από τις φούστες τους!

Άλλο ένα βίντεο ντοκουμέντο που σας παρουσιάζει το newsit.gr δείχνει τον τρόπο με τον οποίο ανυποψίαστοι καταστηματάρχες, όσα μέτρα ασφαλείας και να παίρνουν πέφτουν θύματα κλοπής. Στο συγκεκριμένο βίντεο, το περιστατικό που θα δείτε εκτυλίσσεται στις 15 Απριλίου το μεσημέρι σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα αυτοκίνητο σταματάει έξω από μια βιοτεχνία ρούχων. Βγαίνουν από αυτό τρεις γυναίκες. Και μπαίνουν μέσα στην βιοτεχνία. Οι γυναίκες ακροβολίζονται στο μαγαζί και αρχίζουν να κοιτάνε τα ρούχα. Αρχικά, συνειδητοποιούν ότι η βιοτεχνία έχει κάμερες ασφαλείας. Όμως, αυτό δεν τις πτοεί καθόλου.

Μια από αυτές, ξεχωρίζει κάποια παντελόνια που κρέμονται στις κρεμάστρες σαν να θέλει να τα δοκιμάσει. Οι κινήσεις της είναι μεθοδικές. Παίρνει γύρω στις 4 – 5 κρεμάστρες με τα παντελόνια και με μαεστρία τα κάνει ρολό και τα βάζει κάτω από την φούστα της! Στο βάθος, με τον ίδιο τρόπο μια άλλη παίρνει κι εκείνη κρεμάστρες με ρούχα, τα κάνει ρολό και τα βάζει κάτω από την φούστα της!

Σε λίγο αλλάζουν θέσεις και γίνεται το ίδιο σκηνικό. Η γυναίκα που ήταν στο βάθος «ψωνίζει» κι εκείνη παντελόνια με τον ίδιο τρόπο! Στην συνέχεια φεύγει και πηγαίνει σε διπλανό χώρο με ύφος αδιάφορο…

Στην συνέχεια, από άλλη κάμερα βλέπουμε κάποιες από τις γυναίκες να έχουν κατευθυνθεί στο ταμείο, δήθεν για να ψωνίσουν και κάτι. Έτσι, απασχολούν τον ιδιοκτήτη ο οποίος ανυποψίαστος δεν έχει καταλάβει ότι στην κυριολεξία του «σηκώνουν» το μαγαζί! Η κάμερα δείχνει τη μια από τις γυναίκες να απομακρύνεται από το ταμείο και να κατευθύνεται πάλι στο βάθος και να βάζει κάτω από την φούστα της ό,τι χωράει και δεν χωράει! Πηγαίνει και πάλι στο ταμείο και μια άλλη γυναίκα συνεχίζει να βάζει ρούχα κάτω από την φούστα της.

Στο τέλος προσπαθούν να πληρώσουν με ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, αλλά ο καταστηματάρχης που κάτι μπορεί να έχει υποψιαστεί τους λέει ότι δεν δέχεται μετρητά αλλά μόνο κάρτες…

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο!

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση