«Θέλω να βρω τους ανθρώπους που καθοδήγησαν την Αρετή στον θάνατο» - Ξεσπά ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο Αιγάλεω

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 16:09 «Θέλω να βρω τους ανθρώπους που καθοδήγησαν την Αρετή στον θάνατο» - Ξεσπά ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο Αιγάλεω

«Είδαμε που έχουν παρουσιαστεί φωτογραφίες τους σε συγκεκριμένους χώρους, με μορφές... δεν θέλω να το συζητάω καθόλου»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR τόνισε: «Θέλω να βρω τους ανθρώπους που καθοδήγησαν την Αρετή στον θάνατο».

Όπως αναφέρθηκε στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της Αρετής, δύο μυστηριώδη πρόσωπα από τον «κλειστό» κύκλο των φίλων της, έσπευσαν να κλείσουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

«Αυτά τα πρόσωπα πρέπει να γνωρίζουν πράματα και θάματα. Δηλαδή με τον θάνατο της Αρετής, από πού ξεκίνησε, για ποιο λόγο έγινε, γιατί έγινε σε συγκεκριμένους χρόνους. Είναι άνθρωποι, από ό,τι είδαμε που έχουν παρουσιαστεί φωτογραφίες τους σε συγκεκριμένους χώρους, με μορφές... δεν θέλω να το συζητάω καθόλου» πρόσθεσε ο πατέρας της Αρετής.

Και στη συνέχεια επισήμανε για τις φίλες της κόρης του: «Έπρεπε να έρθουν να μας εξηγήσουν κάποια πράγματα ή αν έχουν καταλάβει ότι το κορίτσι μου είχε πρόβλημα να με πάρουν τηλέφωνο σαν γονιό, σαν φίλη, αφού λέει φίλη τώρα τρία χρόνια αδελφική της φίλη. Για μας μετά τον θάνατο της Αρετής αυτή εξαφανίστηκε».

Το πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε η φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω, το βράδυ πριν αφήσει την τελευταία της πνοή σε ηλικία 22 ετών, αναζητούν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν προκύψει από οπτικοακουστικό υλικό, η κοπέλα κατέβηκε από το διαμέρισμά της στο Αιγάλεω, γύρω στις 22:30, κρατώντας μια τσάντα η οποία περιείχε διάφορα πράγματα, πιθανότατα βιβλία, ρούχα και άλλα αντικείμενα. Δέκα λεπτά αργότερα, επέστρεψε στο διαμέρισμα δίχως να κρατά την τσάντα, ενώ μερικές ώρες αργότερα ξανακατέβηκε κρατώντας σακούλες σκουπιδιών.

Η 22χρονη βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στο Αιγάλεω λίγο πριν από τις 8 το βράδυ του Σαββάτο.

Τις προηγούμενες ημέρες η οικογένεια της φοιτήτριας ανακάλυψε φωτογραφίες της σε ηλεκτρονικές σελίδες προβολής σατανιστικών τελετών και πιστεύουν ότι μια μελαχρινή κοπέλα που φαίνεται στο ηλεκτρονικό υλικό έχει άμεση σχέση με την υπόθεση.

Πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση