Κουτσούμπας: Καταδικαστέα και ανήθικη η τοποθέτηση Πολάκη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 13:30 Κουτσούμπας: Καταδικαστέα και ανήθικη η τοποθέτηση Πολάκη

Απόλυτα καταδικαστέες αλλά και ανήθικη χαρακτήρισε την τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο γγ της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ μίλησε στον News 24/7 στους 88.6 όπου τόνισε πως είναι άλλο πράγμα αυτό που έκανε ο κ.Πολάκης και άλλο πράγμα η πολιτική κριτική στις θέσεις του κ.Κυμπορόπουλου και του κόμματός του, της ΝΔ.

Ο κ. Κουτσούμπας άσκησε κριτική στην κάλυψη που παρείχε ο κ.Τσίπρας στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας μέσα από τη μετατροπή της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ σε πρόταση εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση.

"Απαράδεκτη και αήθης η στάση Τσίπρα" είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε "είναι μια στάση του τύπου "κράτα με να σε κρατώ για να πάμε στον γκρεμό"!

Άσκησε κριτική και στην πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ λέγοντας πως γίνεται για λόγους εντυπωσιασμού πριν στηθούν κάλπες.

"Αυτή η συζήτηση γίνεται για να αναδείξουν τα κάλπικα διλήμματα σε επιμέρους ζητήματα, αφού στα κεντρικά θέματα, δηλαδή στην εξυπηρέτηση των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων και στην ισχύ των μνημονιακών νόμων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ταυτόζονται", συμπλήρωσε και προέβλεψε πως το προεκλογικό κλίμα θα συντηρηθεί σε υψηλούς τόνους. "Θα υπάρξει ακραία πόλωση. Τα δύο κόμματα έχουν διαφορές αλλά στα βασικά ταυτίζονται. Ψηφίζουν μνημονιακές επιλογές και προνόμια στο μεγάλο κεφάλαιο. Υπόσχονται ματωμένα πλεονάσματα, αυστηρή δημοσιονομική προσαρμογή και εποπτεία" είπε ο κ.Κουτσούμπας.

Μιλώντας για τα πλεονάσματα και την προσπάθεια της κυβέρνησης να πάρει μέτρα ελάφρυνσης της φορολογίας, έκανε λόγο για μεγάλη κοροϊδία.

"Αυτά τα μεγάλα πλεονάσματα σημαίνουν ότι θα πέσει νέο αντιλαϊκό ξεσάλωμα στις πλάτες του ελληνικού λαού. Είναι στη λογική "σου αρπάζω τα εκατό και σου επιστρέφω το ένα. Είναι αυτή λογική που πρέπει ο λαός να πει και ευχαριστώ;" αναρωτήθηκε.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση