ΑΑΔΕ: Ψάχνει λύση για την 90χρονη μετά το σάλο για το πρόστιμο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 23:37 ΑΑΔΕ: Ψάχνει λύση για την 90χρονη μετά το σάλο για το πρόστιμο

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής επιδιώκει δίκαιη επίλυση του θέματος με ευαισθησία και κατανόηση απέναντι στην υπέργηρη συμπολίτη μας, σημειώνουν πηγές του ΑΑΔΕ

Για το θέμα της 90χρονης η οποία πωλούσε πλεχτές πλεχτές κάλτσες στην λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη, πηγές της ΑΑΔΕ διευκρινίζουν ότι δεν έχει επιβληθεί οριστική πράξη προσδιορισμού του προστίμου αλλά μόνο προσωρινή με βάση την αναφορά της Αστυνομίας. Σημειώνουν ότι ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής επιδιώκει δίκαιη επίλυση του θέματος με ευαισθησία και κατανόηση απέναντι στην υπέργηρη συμπολίτη μας

Νωρίτερα, εντύπωση προκάλεσε το νέο πρόστιμο που επιβλήθηκε στην 90χρονη η οποία έγινε γνωστή στο πανελλήνιο όταν πριν από λίγες εβδομάδας είχε συλληφθεί με αυτόφωρη διαδικασία, επειδή πουλούσε τερλίκια χωρίς άδεια σε λαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης.

Το πρόστιμο είναι ύψους 2.600 ευρώ, και επιβλήθηκε από την Εφορία καθώς δεν τηρούσε βιβλία για την επαγγελματική δραστηριότητα που είχε πουλώντας τερλίκια στην λαϊκή αγορά. 

Την ίδια στιγμή, η 90χρονη έπεσε και θύμα κλοπής. Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, η κλοπή σε βάρος της έγινε τη Μεγάλη Τρίτη στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όταν μία 33χρονη της άρπαξε τη χρυσή αλυσίδα με το σταυρό της.

Η νεαρή είχε και δύο συνεργούς που την περίμεναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο. Κατόπιν αναζητήσεων, δικυκλιστές αστυνομικοί εντόπισαν και συνέβαλαν την ίδια μέρα, στο Κορδελιό, τους φερόμενους ως δράστες.

Πρόκειται για δύο γυναίκες και έναν άνδρα, όλοι Έλληνες υπήκοοι, που παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη. Παρά την ταραχή που υπέστη, η 90χρονη είναι καλά στην υγεία της.

πηγή: Thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση