Λήστεψαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 82χρονος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 10:03 Λήστεψαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 82χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ένας 82χρονος, που μαζί με την ηλικιωμένη σύζυγό του έπεσαν θύματα ληστείας και άγριου ξυλοδαρμού, μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Άγριλος, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι αδίστακτοι ληστές, για ελάχιστα ευρώ, χτύπησαν ανελέητα με κλωτσιές και μπουνιές τον 82χρονο, με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη εντέρου και εν συνεχεία περιτονίτιδα, όπως μας πληροφόρησαν συγγενείς του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας κι ενώ το ηλικιωμένο ζευγάρι κοιμόταν στο σπίτι του. Τρία άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβίασαν παράθυρο στον χώρο που κοιμόταν ο 82χρονος και μπήκαν στο σπίτι. Πληροφορίες αναφέρουν πως ένα τέταρτο άτομο περίμενε σε αυτοκίνητο.

Όταν ο ηλικιωμένος τους αντιλήφθηκε, τους είδε από πάνω του να τον απειλούν με ένα μαχαίρι, ενώ πήγαν και στην κρεβατοκάμαρα που κοιμόταν η 87χρονη σύζυγός του, η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και την πέταξαν κάτω από το κρεβάτι.

Οι δράστες ακινητοποίησαν και τους δύο χρησιμοποιώντας σωματική βία και με την απειλή μαχαιριού, ενώ άρχισαν να χτυπούν τον 82χρονο με κλωτσιές και μπουνιές ζητώντας του χρήματα.

Παράλληλα, έψαχναν το σπίτι και βρήκαν 330 ευρώ, όμως συνέχισαν να τον χτυπούν ζητώντας κι άλλα χρήματα. Μάλιστα, ο 82χρονος για να γλιτώσει από τη μανία τους, αφού δεν πίστευαν πως δεν έχει άλλα χρήματα, τους παρακαλούσε να σταματήσουν και να πάνε την άλλη μέρα, που θα είχε φροντίσει να βρει χρήματα να τους δώσει.

Τελικά, οι δράστες αποφάσισαν να φύγουν, αφήνοντας χτυπημένο τον 82χρονο, ο οποίος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί και νοσηλεύεται.

Πηγή: tharrosnews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση