Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Θα συνεχίσεις να κυλιέσαι στην λάσπη;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 14:04 Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Θα συνεχίσεις να κυλιέσαι στην λάσπη;

Σκληρή ανακοίνωση με βαριές κουβέντες από το γραφείο του πρωθυπουργού. Το γραφείο του πρωθυπουργού μιλάει για fake news φασιστοφυλλάδων και για κατήφορο. «Γεωργιάδης και Κεφαλογιάννης, συνεχίζουν να αναπαράγουν τα χουντικής κοπής ψεύδη», λέει το γραφείο του πρωθυπουργού.

Νέα επίθεση στον Πρόεδρο και στελέχη της ΝΔ εξαπολύει το γραφείο του πρωθυπουργού αναφορικά με τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την περασμένη Τετάρτη στην Βουλή για τον πατέρα του κ. Τσίπρα και τις αιχμές για σχέσεις του με την χούντα.

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς το γραφείο του πρωθυπουργού μιλάει για αθλιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, για fake news φασιστοφυλλάδων, για κατήφορο και ρωτάει τον πρόεδρο της ΝΔ αν θα έχει όπως αναφέρει το πολιτικό θάρρος να ξεκολλήσει από τον βούρκο ή αν θα συνεχίσει να κυλιέται στη λάσπη.

Όλη η ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού

«Δύο μέρες μετά την αθλιότητα του κ. Μητσοτάκη να επιτεθεί στη Βουλή στον θανόντα πατέρα του Πρωθυπουργού, αναπαράγοντας τα fake news φασιστοφυλλάδων, στελέχη της ΝΔ, όπως ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Κεφαλογιάννης, συνεχίζουν να αναπαράγουν τα χουντικής κοπής ψεύδη.

Ο τελευταίος έφθασε μέχρι και στο σημείο να παρουσιάζει φωτογραφίες εποχής με άσχετους ανθρώπους δίπλα στους πρωτεργάτες του πραξικοπήματος, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για τον πατέρα του Πρωθυπουργού.

Επειδή, ο κατήφορος στον οποίον έχουν επιβάλει την πολιτική ζωή του τόπου οι ακροδεξιοί σύμβουλοι και συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, έχει και ένα όριο, αναρωτιόμαστε:

Θα έχει το πολιτικό θάρρος να συνειδητοποιήσει το ατόπημα που διέπραξε, βάζοντας ένα τέλος στον κατήφορο;

Θα έχει το πολιτικό θάρρος να ξεκολλήσει από τον βούρκο, επιλέγοντας να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα στα μείζονα προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό;

Ή θα συνεχίσει να κυλιέται στη λάσπη;»

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση