Η Sabah… «βρήκε» ηγετικό στέλεχος των γκιουλενιστών στην Αθήνα!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 11:40 Η Sabah… «βρήκε» ηγετικό στέλεχος των γκιουλενιστών στην Αθήνα!

Πρωτοσέλιδο πρόκληση από την εφημερίδα Sabah. Υποστηρίζει ότι ηγετικό στέλεχος των γκιουλενιστών μένει στην Αγία Παρασκευή. Δημοσιεύει τη διεύθυνση και φωτογραφίες του. Τον περασμένο Φεβρουάριο δημοσιογράφοι της εφημερίδας είχαν προσαχθεί σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Δεν πέρασαν παρά μερικές ώρες από τη νέα αναφορά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στους «πραξικοπηματίες» και ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Sabah έρχεται να βάλει νέα… φωτιά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της τη Δευτέρα (13.05.2019), η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ένα από τα κρησφύγετα των «γκιουλενιστών» βρίσκεται στην Αθήνα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του στον Ελεύθερο Τύπο ο Μανώλης Κωστίδης.

Η Sabah στο πρωτοσέλιδό της δημοσιεύει και φωτογραφίες του Yalcin Esmek, ηγετικού στελέχους του κινήματος που ο Ερντογάν θεωρεί πως επιχείρησε να τον ανατρέψει τον Ιούλιο του 2016 με το πραξικόπημα.

Εκτός από τις φωτογραφίες του Esmek στην Αθήνα, η Sabah δημοσιεύει την πινακίδα του αυτοκινήτου, τη διεύθυνση στην οδό Πραξιτέλους στην Αγία Παρασκευή και το όνομα που αναφέρεται στο κουδούνι με τα αρχικά Y. Es.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, δημοσιογράφοι της ίδιας εφημερίδας είχαν προκαλέσει… αναστάτωση στην Αγία Παρασκευή. Τους είχαν δει να κινούνται έξω από το ελληνογαλλικό σχολείο, κρίθηκαν ύποπτοι και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Ερντογάν: Να μη μας μιλάνε αυτοί που δέχονται πραξικοπηματίες

Το πρωτοσέλιδο της Sabah έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά τη νέα αναφορά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στους «πραξικοπηματίες», όπως συνηθίζει να αποκαλεί και τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα. Πρόκειται για τους στρατιωτικούς που διέφυγαν από την Τουρκία με ελικόπτερο και έφτασαν στην Ελλάδα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου 2016, λίγες ώρες μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.

Ο Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας την Κυριακή (12.05.2019) στην Κωνσταντινούπολη, ανέφερε σχετικά με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που ζήτησαν άσυλο στην χώρα μας πως «δεν μπορούν να μας κάνουν μαθήματα όσοι δέχονται πραξικοπηματίες».

Με πληροφορίες και από eleftherostypos.gr

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση