Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Χειροπέδες» στον επίδοξο βιαστή του ΑΠΘ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 09:05 «Χειροπέδες» στον επίδοξο βιαστή του ΑΠΘ

Είχε σπείρει τον πανικό τις τελευταίες μέρες

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο επίδοξος βιαστής που έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό τις τελευταίες μέρες στο ΑΠΘ ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες φοιτητών είχε γίνει απόπειρα βιασμού εις βάρος μίας κοπέλας.

Ο 35χρονος Έλληνας εντοπίστηκε σήμερα από αστυνομικούς του Α.Τ Λευκού Πύργου.

Ο φερόμενος δράστης στις 8 και στις 9 Μαΐου είχε προέβη σε ασελγείς πράξεις σε χώρους πέριξ και εντός του ΑΠΘ ενώ μάλιστα παλιότερα είχε νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική. Εις βάρος του 35χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και θα μεταφερθεί ξανά για νοσηλεία.

Σύμφωνα με το grtimes.gr όλα ξεκίνησαν όταν ένας καθηγητής έστειλε mail σε πολλά κορίτσια του τμήματος της και τους είπε ότι έγινε απόπειρα βιασμού σε μία κοπέλα εντός του ΑΠΘ. Έπειτα από αυτό το γεγονός ακολούθησε συνέλευση της ιατρικής σχολής η οποία ναι μεν καταδίκασε την πράξη αλλά «δεν έκανε τίποτα άλλο, γενικά ένα μπάχαλο, δεν κάνει κανείς τίποτα, όλο ναρκομανείς και βιαστές, μετά τις 18:00 φοβάσαι να κυκλοφορήσεις» αναφέρει μια φοιτήτρια.

Όπως αναφέρει η απόφαση του συλλόγου της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ: «Την Πέμπτη γνωστοποιήθηκε μία απόπειρα βιασμού στις τουαλέτες της Ιατρικής στο αμφιθέατρο του Ανατομείου, καταγγέλλουμε απερίφραστα το γεγονός, βρισκόμαστε απέναντι σε κάθε ενέργεια και στεκόμαστε δίπλα στην κοπέλα που υπέστη αυτή την επίθεση».