Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μοσχάτο: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στον Ηλεκτρικό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 18:15 Μοσχάτο: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στον Ηλεκτρικό

Ανείπωτη τραγωδία στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο. Σκηνές αρχαίου δράματος όταν οι γονείς αντίκρισαν το σώμα της 14χρονης κόρης τους. Έστειλε μήνυμα πως θα αυτοκτονήσει, λίγο πριν πέσει στις γραμμές.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Μοσχάτο, όταν έφτασαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ οι γονείς της 14χρονης που αυτοκτόνησε στις γραμμές του Ηλεκτρικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν τι είχε γίνει με την κόρη τους λιποθύμησαν, με αποτέλεσμα να τους παραλάβει το ΕΚΑΒ και να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Αυτόπτες μάρτυρες επίσης αναφέρουν ότι την είδαν να ασχολείται με το κινητό της. Μετά από λίγη ώρα λοιπόν, ένας νεαρός πλησίασε τους αστυνομικούς λέγοντας «τι έγινε; μου έστειλε μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει».

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση που περνούσε το κορίτσι και για μια τραγική ιστορία που είχε εκτυλιχθεί λίγο καιρό πριν, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται πως αυτό την «έσπρωξε» στο απονενοημένο διάβημα.

Η επιχείρηση ανάσυρσης της 14χρονης κράτησε αρκετή ώρα, κάτι που δείχνει την κακή κατάσταση που βρισκόταν το σώμα του κοριτσιού.

πηγή:my-mosxato.blogspot.com
πηγή: my-mosxato.blogspot.com

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

πηγή: newsit.gr