Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της αυτοκτονίας της 14χρονης στο Μοσχάτο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 20:37 Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της αυτοκτονίας της 14χρονης στο Μοσχάτο

Κατηγορούμενος για κακουργήματα ο 43χρονος που φέρεται να σχετιζόταν με την ανήλικη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της αυτοκτονίας της 14χρονης, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις ράγες του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο, καθώς ο 43χρονος ο οποίος φέρεται να σχετιζόταν με την ανήλικη, διώκεται για κακουργήματα.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας στον οποίο οδηγήθηκε ο 43χρονος, άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών και κατάχρηση σε ασέλγεια, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και για το πλημμέλημα της πορνογραφίας ανηλίκων. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή. Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την καταγγελία που έκαναν χθες σε βάρος του η μητέρα και ο πατριός της 14χρονης για αποπλάνηση ανηλίκου στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Ο 43χρονος που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή του Μοσχάτου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κατηγορούμενος είχε αποπλανήσει παλαιότερα ανήλικη φίλη της 14χρονης μαθήτριας.

Πως οδηγήθηκε στην αυτοκτονία η 14χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η ανήλικη οδηγήθηκε στην αυτοκτονία λόγω ερωτικής απογοήτευσης. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν, ότι το κορίτσι φέρεται να είχε ερωτική σχέση τον 43χρονο εν άγνοια της οικογένειας της. Πριν λίγες μέρες οι γονείς της έμαθαν τη σχέση αυτή και την πίεσαν να διακόψει, ενώ κατήγγειλαν τον 43χρονο για αποπλάνηση ανήλικης.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, αυτή η εξέλιξη φέρεται να οδήγησε σε καβγάδες και οι γονείς να απαγορεύσουν στο παιδί κάθε επαφή με τον άνδρα. Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων, σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς, που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε ήρεμη με τον υπόλοιπο κόσμο και ξαφνικά έπεσε στο κενό.

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση