Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εντυπωσιακή δυναμική για τον Γιώργο Καμίνη τις τελευταίες μέρες - Πήγε συνολικά σε 65 πόλεις σε όλη την Ελλάδα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 14:40 Εντυπωσιακή δυναμική για τον Γιώργο Καμίνη τις τελευταίες μέρες - Πήγε συνολικά σε 65 πόλεις σε όλη την Ελλάδα!

Μια εντυπωσιακή δυναμική για τον Γιώργο Καμίνη, που έχει κορυφωθεί την τελευταία βδομάδα, παρατηρούν έμπειρα στελέχη της Χαρ. Τρικούπη, στη μάχη του σταυρού για τις Ευρωεκλογές.

Τονίζουν μάλιστα, ότι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ τόλμησε και έκανε πάνω απο 80 ανοιχτές ομιλίες σε 65 διαφορετικές πόλεις της χώρας. Κάτι που αποτελεί ρεκόρ περιοδειών για υποψήφιο. Το στοίχημα των ανοιχτών ομιλιών φαίνεται ότι του βγήκε, αφού γέμιζε τις αίθουσες όπου πήγαινε. 

Παράλληλα, ιδιαίτερη αίσθηση έχει κάνει και το σύνολο της επικοινωνιακής τους καμπάνιας τις τελευταίες εβδομάδες. Ειδικά το βίντεο που ανέβασε στη σελίδα του στο facebook, μέσα από το οποίο ενώνει την ιστορία της Παράταξης και αναδεικνύει τη διαχρονική προσφορά της στην Ευρώπη, το έχουν δει περισσότεροι απο 200.000 άνθρωποι.

Πολλοί μιλούν για προβάδισμα Καμίνη σε αυτή την ιδιότυπη εσωκομματική μάχη η οποία, λόγω της πληθώρας δημοφιλών και γνωστών υποψηφίων, χαρακτηρίζεται από πολλούς εξαιρετικά αμφίρροπη μέχρι το τελευταίο λεπτό πριν κλείσουν οι κάλπες.