Αυτοκτονία 14χρονης: Στη φυλακή ο 43χρονος - Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 14:20 Αυτοκτονία 14χρονης: Στη φυλακή ο 43χρονος - Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 43χρονος που φέρεται να διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την 14χρονη μαθήτρια που αυτοκτόνησε την περασμένη Πέμπτη πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στο Μοσχάτο.

Ο 43χρονος, ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ που φέρεται να έχει ομολογήσει πως είχε σχέση με την ανήλικη, είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών και κατάχρηση σε ασέλγεια, και για το πλημμέλημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

Σοκάρουν τα ευρήματα

Γυναικεία αντισυλληπτικά, χάπια κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, ερωτικά λιπαντικά υγρά και… χειροπέδες, είχαν βρει οι αστυνομικοί μέσα στο κατάστημα ψιλικών του 43χρονου στο Μοσχάτο, μετά την σύλληψή του το βράδυ της 21ης Μαΐου 2019.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Ελέυθερου Τύπου» εκείνο το βράδυ, ο πατριός, αναζητούσε την Αμαλία και είχε πληροφορίες ότι η 14χρονη συχνάζει στο κατάστημα ψιλικών όπου και την εντόπθσε λίγο πριν τις 11 το βράδυ. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός. Η Αμαλία τράπηκε σε φυγή, ενώ ο 43χρονος κλειδώθηκε μέσα στο κατάστημα και λίγη ώρα αργότερα βρέθηκαν στο σημείο αστυνομικοί οι οποίοι προσήγαγαν τους δύο άνδρες.

Σύμφωνα με την προανάκριση ο 43χρονος τους τελευταίους τρεις μήνες είχε «συνάψει ολοκληρωμένη σεξουαλική σχέση», με την 14χρονη και το βράδυ της προσαγωγής φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της μέσα στο κατάστημα ψιλικών.

Η αμαλία εξεταζόμενη από πραγματογνώμονα-ψυχολόγο, ανέφερε ότι γνώριζε τον 43χρονο από την ηλικία 10 ετών, καθώς εργαζόταν σε κατάστημα ψιλικών της γειτονιάς της, αλλά και επειδή ήταν πατέρας φίλης της.

Η σχέση τους τον φεβρουάριο του 2019 όταν πήγε στο καταστημα του σε ια ευαάλωτη στιγμή της και αφού σημείωσε με τον 43 χρονο τα οικογενειακά της.

Τον Φεβρουάριο του 2019 ‘οντας στενοχωρημένη, βρέθηκε στο κατάστημά του και ήταν στενοχωρημένη, συζήτησε μαζί του τα οικογενειακά της προβλήματα με αποτέλεσμα να έρθουν πιο κοντά και να αναπτυχθεί μεταξύ τους πιο στενή σχέση, ερωτική, σύμφωνα με την ίδια ενώ στις 2 Απριλίου η σχέση αυτή ολοκληρώθηκε και σεξουαλίκά, κάτι το οποίο επαναλήφθηκε αρκετές φορές.

Επιπλέον κατά την έρευνα στο σπίτι του 43χρονου εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Συγκεκριμένα, βίντεο ερωτικού περιεχομένου και φωτογραφίες με μια γυμνή ανήλικη κοπέλα. Την κοπέλα την εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσω του ελέγχου ετήσιας προόδου του σχολείου της που βρέθηκε στην κατοχή του δράστη.

Ο 43χρονος δράστης ομολόγησε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με τις δύο ανήλικες, ότι βιντεοσκόπησε την ερωτική του συνεύρεση με την πρώτη και δήλωσε μετανιωμένος ζητώντας την επιείκεια.

πηγή: thetoc.gr

Με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση