Προσαγωγή δικαστικού αντιπροσώπου στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 16:15 Προσαγωγή δικαστικού αντιπροσώπου στην Κρήτη

Σοβαρό ζήτημα έχει ανακύψει σε εκλογικό τμήμα της Σητείας, αφού η δικαστική αντιπρόσωπος επίσημα δεν έχει παραδώσει τους εκλογικούς σάκους, όπως δήλωσε στο anatolh.com ο γραμματέας του Πρωτοδικείου Λασιθίου κ. Εμμ. Γουλιδάκης.

Ενώ η δικαστική αντιπρόσωπος παρουσιάστηκε την περασμένη Τρίτη στο Πρωτοδικείο, επιχείρησε μεν να ολοκληρώσει τη συμπλήρωση πρακτικών και λοιπών εκλογικών εγγράφων, όμως για άγνωστους λόγους αποχώρησε κάποια στιγμή, χωρίς να παραδώσει τηρώντας τη διαδικασία που επιβάλλεται.

Ο έφορος των εκλογών στον νομό Λασιθίου την αναζήτησε αλλά πληροφορήθηκε ότι η αντιπρόσωπος σκόπευε να επιστρέψει αεροπορικώς στην Αθήνα, όπου είναι δικηγόρος. Αμέσως εδόθη εντολή και περιπολικό της Αστυνομίας, την εντόπισε πριν μπει στο αεροπλάνο και την προσήγαγε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαταχθεί προανακριτική διαδικασία για την περίπτωσή της. Σχετική δικογραφία έχει σχηματιστεί στο Εφετείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το anatolh.com, οι εκλογικοί σάκοι του συγκεκριμένου τμήματος εντοπίστηκαν παρατημένοι σε κοινόχρηστο χώρο των Δικαστηρίων, ενώ ούτε η Γραμματεία του Πρωτοδικείου γνώριζε ακριβώς ποια διαδικασία θα τηρηθεί για την περίπτωση αυτή.

Πηγή: anatolh.com

Προσαρμοσμένη αναζήτηση