Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Θα ηγηθώ του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Αχαΐα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 22:16 Μητσοτάκης: Θα ηγηθώ του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Αχαΐα

Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας προβλέπει λιγότερους φόρους και κίνητρα για πολλές επενδύσεις ανέφερε κατά την ομιλία του στην Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε πως θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Πάτρα. «Η αγάπη μου για την Πάτρα, για την Αχαΐα είναι δεδομένη. Γι’ αυτό και επέλεξα να ηγηθώ του ψηφοδελτίου της Ν.Δ στην Αχαΐα», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

"Ξεκινώ σήμερα τις κεντρικές παρεμβάσεις μου από την Πάτρα, με μια ομιλία για το «κλειδί» της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, που είναι και «κλειδί» για την επόμενη μέρα της χώρας: Την ισχυρή ανάπτυξη, που σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Πάτρα με θέμα την ανάπτυξη, δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. και συνέχισε: «Με λιγότερα συνθήματα και φωνές και περισσότερες προτάσεις. Όμως, με μεγάλο πάθος για να γυρίσουμε, επιτέλους, σελίδα στον τόπο.  Με άλλα λόγια, αν κάποιες εκλογές, παλαιότερα, είχαν αποκληθεί εκλογές “του καναπέ”, αυτές της 7ης Ιουλίου πρέπει να γίνουν οι εκλογές “του μυαλού και της ευθύνης”», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας προβλέπει λιγότερους φόρους και κίνητρα για πολλές επενδύσεις που φέρνουν καινούργιες δουλειές. Δηλαδή περισσότερους και καλύτερους μισθούς που τονώνουν την κατανάλωση και νέες εισφορές που ενισχύουν τα ασφαλιστικά ταμεία, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας σε παραγωγικούς φορείς της Πάτρας, σε ανοικτή συγκέντρωση στον χώρο της «Αχαΐα Κλάους».

Καινούργιες και καλά αμειβόμενες δουλειές φέρνουν οι επενδύσεις, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, υπογραμμίζοντας πως χωρίς περισσότερους εργαζόμενους και έκρηξη απασχόλησης το ασφαλιστικό δεν μπορεί να είναι βιώσιμο.

Πίσω από αυτήν την τόσο σημαντική λέξη -την ανάπτυξη- κρύβεται και η απάντηση στο ερώτημα ποιος είναι με τους πολλούς και ποιος με τις ελίτ. Γιατί τι φέρνουν πρακτικά οι επενδύσεις; Φέρνουν πρώτα από όλα καινούργιες και καλά αμειβόμενες δουλειές. Για όλους ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Αναφερόμενος στο πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε πως ο πρωθυπουργός «επανέλαβε όλα όσα οι πολίτες απέρριψαν παταγωδώς πριν δύο μόλις εβδομάδες. Δεν είχε τίποτε καινούριο να πει. Είναι δε τέτοια η φτώχεια τους ώστε τις περισσότερες τις δανείστηκαν από το δικό μας πρόγραμμα».

πηγή: thetoc.gr