Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και «θέρισε» ποδηλάτες - Δυο νεκροί, τέσσερις τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 17:42 Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και «θέρισε» ποδηλάτες - Δυο νεκροί, τέσσερις τραυματίες

«Ήρθε καρφί πάνω μας, μας διέλυσε» λέει ένας ποδηλάτης. Γυναίκα οδηγός έχασε τον έλεγχο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε ομάδα ποδηλατών. Δύο ποδηλάτες έχασαν τη ζωή του και τέσσερις τραυματίστηκαν στην Πτολεμαΐδα.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι όταν γυναίκα οδηγός που κινούνταν στο 1ο χλμ. Πτολεμαΐδας – Άρδασας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να παρασύρει έξι ποδηλάτες.

Το βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος δείχνει διασκορπισμένα τα προσωπικά αντικείμενα των ποδηλατών ενώ η άσφαλτος έχει γεμίσει αίματα. Στην άκρη του δρόμου διακρίνονται κατεστραμμένα τα ποδήλατα. Ο ένας από τους ποδηλάτες μιλώντας στην κάμερα συγκλονίζει περιγράφοντας τη στιγμή της τραγωδίας: «Ήρθε καρφί πάνω μας, μας διέλυσε..»

Δείτε βίντεο - Προσοχή σκληρές εικόνες.

Οι δύο από τους ποδηλάτες υπέκυψαν στα τραύματά τους ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις, σύμφωνα με τον διοικητή του Μποδοσάκειου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Μεταξύ των τραυματιών, φαίνεται να υπάρχει και ένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο ένας νεκρός ήταν 25 χρόνων με καταγωγή από την Κοζάνη και ο δεύτερος από την Έδεσσα.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση