Έκκληση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του οδηγού που παρέσυρε και σκότωσε έναν 42χρονο στην Πατρών- Πύργου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 13:31 Έκκληση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του οδηγού που παρέσυρε και σκότωσε έναν 42χρονο στην Πατρών- Πύργου

Σε δημόσια ανακοίνωση προέβη η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να εντοπίσει τον υπαίτιο του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Πατρών - Πύργου, στο ύψος του Γομοστού με θύμα τον 42χρονο Φ. Μ. από την Κάτω Αχαΐα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news, η διερεύνηση της υπόθεσης κρίνεται ιδιαιτέρως δύσκολη, δεδομένου πως την ώρα που συνέβη το τροχαίο - μετά τις 2 τα ξημερώματα - δεν υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες.

Η Αστυνομία προκειμένου να συλλέξει στοιχεία και να εντοπίσει τον τον οδηγό του οχήματος που παρέσυρε και εγκατέλειψε αβοήθητο τον 42χρονο, προχώρησε μέσω διαδικτύου σε δημόσια ανακοίνωση στη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, καλώντας όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την Τροχαία Πατρών.

Υπενθυμίζεται πως τον άτυχο άνδρα, εντόπισε διερχόμενος οδηγός στη μέση του δρόμου στο ρεύμα προς Πύργο, λίγα μέτρα μετά τον Ιερό Ναό του Αγίου Ραφαήλ και ειδοποίησε τις αρχές.

Πηγή: tempo24news

Προσαρμοσμένη αναζήτηση