Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο καύσωνας έκλεισε την Ακρόπολη – Ποιες ώρες δεν θα είναι ανοικτή για το κοινό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 13:57 Ο καύσωνας έκλεισε την Ακρόπολη – Ποιες ώρες δεν θα είναι ανοικτή για το κοινό

Τελικά ο καύσωνας έκλεισε την Ακρόπολη. Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες θέτουν σε κίνδυνο την υγεία του κοινού. Ποιες ώρες θα είναι κλειστά και τι να κάνουν όσοι αγόρασαν ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Η Ακρόπολη θα μείνει κλειστή λόγω καύσωνα για το κοινό. Λόγω του καύσωνα ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και στο κέντρο της Αθήνας, ο αρχαιολογικός χώρος Ακρόπολης και Κλιτύων θα κλείσει για το κοινό από τις 13:00 έως τις 17:00. Το ίδιο θα συμβεί αν χρειαστεί και αύριο Παρασκευή. Ήδη αυτή την ώρα το θερμόμετρο στο κέντρο της Αθήνας δείχνει 37 βαθμούς Κελσίου.

Όσοι έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά εισιτήρια για τις συγκεκριμένες μέρες και ώρες, πρέπει να επικοινωνήσουν με το επιχειρησιακό τμήμα του ΤΑΠΑ μέσω e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σύμφωνα με το meteo.gr σε εξέλιξη είναι το κύμα έντονης ζέστης, με τις μέγιστες θερμοκρασίες σήμερα Πέμπτη 04/07 και αύριο Παρασκευή 05/07, να φτάνουν 38 – 39 ⁰C και τοπικά τους 40 ⁰C. Από την Παρασκευή αναμένεται σταδιακή υποχώρηση των υψηλών θερμοκρασιών, παρόλα αυτά όμως θα διατηρηθούν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στον παρακάτω χάρτη παρουσιάζονται οι εκτιμώμενες μέγιστες θερμοκρασίες για την Πέμπτη 04/07.

Πηγή: .newsit.gr