Μητσοτάκης: Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιουλίου 2019 22:17

«Δεν εκφράστηκε απλά η θέληση να κλείσει ένα κύκλος επώδυνος για την πατρίδα. Εκφράστηκε κάτι πολύ παραπάνω. Η ανάγκη να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας»

«Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρη. Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και θα δουλέψω σκληρά για να πείσω και όλους τους συμπολίτες μας που δεν μας ψήφισαν ότι θα είμαι δίπλα σε όλους», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.

«Δεν εκφράστηκε απλά η θέληση να κλείσει ένα κύκλος επώδυνος για την πατρίδα. Εκφράστηκε κάτι πολύ παραπάνω. Η ανάγκη να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας. Νιώθω σήμερα την ανάγκη να απευθυνθώ στους Έλληνες του εξωτερικού. Σας ζητώ να έχετε το βλέμμα σας και την καρδιά σας στην Ελλάδα», είπε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης.

Οι Eλληνες αξίζουμε καλύτερα και είμαστε εδώ για να το αποδείξουμε και στην πράξη είπε και επανέλαβε την δέσμευσή του για την μείωση των φόρων και την λειτουργία ενός πιο αποτελεσματικού κράτους. Τέλος ευχαρίστησε την οικογενειά του από την οποία όπως είπε αντλεί δύναμη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση