Φεύγει από το Μαξίμου ο Μητσοτάκης… πριν προλάβει να μπει! video

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 12:01 Φεύγει από το Μαξίμου ο Μητσοτάκης… πριν προλάβει να μπει! video

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει να "στήσει" αλλού το... στρατηγείο του και όχι στο Μαξίμου, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Στις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, 08.07.2019 αναμένεται να ορκιστεί πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης και λίγο μετά, όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την… παράδοση – παραλαβή.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, όμως, ο αρχηγός της ΝΔ σχεδιάζει να… φύγει από το Μαξίμου πριν καλά – καλά «μετακομίσει» στο πρωθυπουργικό γραφείο!

Οι πληροφορίες του σταθμού αναφέρουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει να «στήσει» το στρατηγείο του στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης! Εκεί αναμένεται να βρίσκεται τόσο το γραφείο του, όσο και εκείνα των στενών του συνεργατών, ενώ στο Μαξίμου θα γίνονται μόνο οι επίσημες συναντήσεις με ξένους ηγέτες και παρόμοιες εκδηλώσεις.

Στον πέμπτο όροφο αναμένεται να βρίσκεται το γραφείο του νέου πρωθυπουργού της χώρας, ο οποίος έχει… κάτσει ξανά στο ίδιο γραφείο ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης!

Στον τέταρτο όροφο θα έχει το γραφείο του ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, ο κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, κ. Άκης Σκέρτσος και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου, κ. Κωνσταντίνος Ζούλας.

Δείτε τι σχεδιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση