Σοκ από την ομολογία για τη δολοφονία της βιολόγου – Τη χτύπησε με το αμάξι, τη μαχαίρωσε και την έπνιξε - Σεξουαλικά τα κίνητρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 22:47 Σοκ από την ομολογία για τη δολοφονία της βιολόγου – Τη χτύπησε με το αμάξι, τη μαχαίρωσε και την έπνιξε - Σεξουαλικά τα κίνητρα

Ένας 27χρονος αγρότης, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών φαίνεται ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας της Suzanne Eaton. Σοκάρουν και τους αστυνομικούς τα όσα ομολόγησε.

«Είμαι ηδονοβλεψίας»

Ο νεαρός άνδρας που είχε αρχικά προσαχθεί στο πλαίσιο των ερευνών για το έγκλημα που συγκλόνισε την Κρήτη φέρεται να έσπασε και να ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο άνδρας φέρεται να ομολόγησε προφορικά και να παραδέχτηκε ότι είναι ηδονοβλεψίας και ότι στη θέα της βιολόγου ηδονίστηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές φαίνεται πως επιβεβαιώνεται πάντως το σενάριο των αστυνομικών ότι το κίνητρο της επίθεσης ήταν σεξουαλικό, αν και ο συλληφθείς φέρεται να αρνείται τον βιασμό. Παράλληλα έχει ληφθεί DNA για να συγκριθεί με τα ευρήματα από την άτυχη βιολόγο.

Μαρτυρικές στιγμές

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive, ο νεαρός Κρητικός, πατέρας δύο παιδιών, ανέφερε χαρακτηριστικά πως την χτύπησε με το αυτοκίνητο δύο τρεις φορές, «πάνω κάτω», στην άκρη του δρόμου που την είδε, την έβαλε στο πορτ – παγκάζ του οχήματός του και όταν αυτή άρχισε να χτυπάει, σταμάτησε και της έριξε μερικές μαχαιριές για να την «εξουδετερώσει». Όπως είπε, όταν η επιστήμονας συνέχισε και πάλι να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, την έπνιξε με τα χέρια του!

Σύμφωνα με το flashnews στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται και ένας αλλοδαπός, που εργάζονταν για τον 27χρονο και φέρεται να βοήθησε τον δράστη να μεταφέρει και να κρύψει τη σορό της 60χρονης στη δαιδαλώδη τεχνητή σπηλιά που είχε δημιουργηθεί από τους Γερμανούς την εποχή του Β’ Π.Π.

Ο 27χρονος σύμφωνα με τα τοπικά μέσα διαθέτει περιουσία στην περιοχή της σπηλιάς στο Ξαμουδοχώρι.

Υπενθυμίζεται ότι η προσαγωγή του 27χρονου έγινε νωρίς το απόγευμα, μετά από αξιοποίηση στοιχείων που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση, η οποία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας!

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση