Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Aνισόπεδο Κόμβο Τατοΐου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 14:22 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Aνισόπεδο Κόμβο Τατοΐου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, την Τρίτη 30 προς  Τετάρτη 31 Ιουλίου, καθώς και την Τετάρτη 31 Ιουλίου προς Πέμπτη 1 Αυγούστου και από τις 21:00 το βράδυ κάθε ημέρας έως τις 06:00 το πρωί, κάθε επόμενης, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός της ράμπας εισόδου του Α/Κ Τατοΐου στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα εκτρέπονται στον Η/Κ Αναγεννήσεως ή στον Α/Κ Πύρνας (Λυκόβρυσης) από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.

Με το πέρας των εργασιών στις 06:00 το πρωί κάθε ημέρας, η σήμανση θα απομακρύνεται και το οδόστρωμα της ράμπας θα αποδίδεται σε πλήρη κυκλοφορία.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.