Fake news το μπλε νερό στην Θεσσαλονίκη: Ήταν φρέον ηλιακού θερμοσίφωνα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 18:25 Fake news το μπλε νερό στην Θεσσαλονίκη: Ήταν φρέον ηλιακού θερμοσίφωνα

Τελικά δεν έτρεχε μπλε νερό από τις βρύσες των κατοίκων στη Θεσσαλονίκη, αλλά ήταν λάθπς κατοίκου, που μπέρδεψε το φρέον που έτρεχε από τον ηλιακό θερμοσίφωνα με το νερό.

Viral είχε προλάβει να γίνει βίντεο που έδειχνε ότι στη Θεσσαλονίκη έρεε μπλε νερό από βρύση.

Τελικά επρόκειτο περί λάθους, αφού ιδιοκτήτης καταστήματος στον Εύοσμο, μπέρδεψε τη διαρροή φρέον από τον ηλιακό του θερμοσίφωνα με το εισερχόμενο νερό από την ΕΥΑΘ.

Αποτέλεσμα, να προκληθεί «πανικός» στα social media από βρύση που έβγαζε μπλε νερό!

Ο ίδιος πόσταρε σχετικό βίντεο, το οποίο όμως στη συνέχεια κατέβασε, αφού είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς κατάλαβε την γκάφα του.

Όπως εξηγεί στο Grtimes, o Γιώργος Αρχοντόπουλος, πρόεδρος εργαζομένων της ΕΥΑΘ, «ο ηλιακός του θερμοσίφωνας, που περιβάλλεται από ένα στρώμα μπλε υγρού (για να μην παγώνει τον χειμώνα), είχε κάποια διαρροή. Όταν η πίεση στο δίκτυο του ηλιακού είναι καλή, το νερό δεν εισρέει στο εσωτερικό του θερμοσίφωνα. Τώρα όμως επειδή άδειασε το δίκτυο της ΕΥΑΘ, έπεσε η πίεση στο εσωτερικό του θερμοσίφωνα και λόγω της διαρροής που είχε ο άνθρωπος στον ηλιακό του, έγινε αναρρόφηση του μπλε υγρού και στη συνέχεια το κατέβασε στο σωλήνα του ζεστού νερού».

Μάλιστα, ο κ. Αρχοντόπουλος αναφέρει ότι στις 9:15, το πρωί της Πέμπτης, όταν κι ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο, «στον Εύοσμο δεν στέλναμε νερό. Αφότου του εξηγήσαμε τι ακριβώς συνέβη, ο ίδιος προς τιμήν του, κατέβασε το βίντεο και ζήτησε συγγνώμη».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB