Το προφίλ του γνωστού παρουσιαστή που πιάστηκε να κλέβει στο Σύνταγμα (vid)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 10:43 Το προφίλ του γνωστού παρουσιαστή που πιάστηκε να κλέβει στο Σύνταγμα (vid)

Το ένδοξο παρελθόν του, οι τηλεοπτικές του παρουσίες και τα ναρκωτικά που τον έριξαν...

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα του πως μπορούν τα ναρκωτικά να καταστρέψουν καριέρες, αποτελεί ο παρουσιαστής που συνελήφθη να κλέβει μία τσάντα από γυναίκα στο Σύνταγμα.

Στο παρελθόν και συγκεκριμένα, την προηγούμενη δεκαετία ο συγκεκριμένος είχε τον τίτλο του μεγαλύτερου ζεν πρεμιέ της Ελλάδας χάρη στο γοητευτικό παρουσιαστικό του.

Για αυτό άλλωστε και οι παρουσίες του στην τηλεόραση ήταν αρκετά συχνές... Είχε παρουσιάσει καλλιστεία, είχε συμμετοχή σε σειρές όπως το «Οι μεν και οι δεν», «Η Μαρία η άσχημη», αλλά και σε εκπομπές σαν το «Super Star» και «Μεταξύ μας».

Το 2008 είχε απασχολήσει πάλι της αρχές, καθώς είχε συλληφθεί με ποσότητα ναρκωτικών, κάτι που είχε γίνει και παλιότερα, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, το 1990.

Μάλιστα σε συνέντευξή του είχε πει για τα ναρκωτικά: «Τα ναρκωτικά σκοτώνουν. Ο κόσμος δικαίως δε συγχωρεί όλους όσοι μπλέξαμε με τα ναρκωτικά. Γιατί δεν είναι ο καρκίνος, που είναι φυσικό αίτιο και θα πεθάνεις. Προκαλείς εσύ το θάνατό σου. Τα ναρκωτικά είναι μια καταραμένη ασθένεια, πολύ ύπουλη. Εγώ υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα υποτροπιάσω ποτέ. Το έχω ορκιστεί στους νεκρούς γονείς μου και στον εαυτό μου. Έχω υποτροπιάσει πολλές φορές στο παρελθόν. Πλέον ποτέ ξανά».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγο καιρό είχε νοσηλευτεί στο Δαφνί, κάτι που είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος, λέγοντας: «Ναι, νοσηλεύτηκα για πέντε ημέρες στην Παθολογική Κλινική στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο. Η εισαγωγή μου, όμως, δεν είχε να κάνει με ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα, αλλά με παθολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκα. Πήγα εκεί για να κάνω τις εξετάσεις, γιατί έχει εξαιρετικό ιατρικό προσωπικό και με γνωρίζουν κιόλας», λέει ο παρουσιαστής και συνεχίζει: «Το ότι νοσηλεύτηκα μόνο για πέντε ημέρες αποδεικνύει του λόγου μου το αληθές. Οι γιατροί, μάλιστα, που έλεγξαν τις εξετάσεις μου, μού είπαν πως όλες είναι σαν του μικρού παιδιού. Αν είχα κάνει εισαγωγή για ουσίες και εξαρτήσεις, θα έκανα μήνες μέσα έγκλειστος και δεν θα ήταν θέμα ημερών».

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση