Ανατροπή: Έτσι θέρισε γιαγιά και εγγονάκι - Και δεύτερο άτομο στο αυτοκίνητο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 22:04 Ανατροπή: Έτσι θέρισε γιαγιά και εγγονάκι - Και δεύτερο άτομο στο αυτοκίνητο

Σοκάρουν οι αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το όχημα να θερίζει γυναίκα και παιδί. Είχε γυναίκα συνοδηγό ο 28χρονος δόκιμος του Πολεμικού Ναυτικού! Προκλητικός μετά το τροχαίο ο δράστης: «Εντάξει δεν έγινε τίποτα!» Οργή σε όλο το Αίγιο για την απόφαση του Ναυτοδικείου να αφεθεί ελεύθερος. Βίντεο ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο λίγο μετά την τραγωδία.

Θλίψη έχει σκορπίσει η ανείπωτη τραγωδία στο Αίγιο με θύματα μια 67χρονη γιαγιά και το 1,5 έτους εγγονάκι της, που θέρισε με το αυτοκίνητό του 28χρονος δόκιμος του Πολεμικού Ναυτικού.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα για το δυστύχημα, προκαλούν οργή και αποτροπιασμό. Ο οδηγός, που έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη γιαγιά και στο βρέφος, όχι μόνο δεν παρείχε τις πρώτες βοήθειες στα θύματά του, αλλά τα εγκατέλειψε και προσπάθησε να κρυφτεί σε μια βάρκα.

Η επόμενη φωτογραφία είναι από τη στιγμή της σύλληψης του 28χρονου

«Είχε συνοδηγό μια γυναίκα!»

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 στο αυτοκίνητο που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο τροχαίο δυστύχημα στις Καμάρες του Αιγίου, επέβαινε δεύτερο άτομο.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο του 28χρονου. Φέρεται να έπαθε σοκ τη στιγμή του τροχαίου.

Ο οδηγός σταμάτησε λίγα μέτρα πιο κάτω και την εγκατέλειψε σοκαρισμένη με κάποιους να αναφέρουν ότι εκείνη λιποθύμησε.

Η γυναίκα έχει δώσει ήδη κατάθεση στην Αστυνομία για τη στιγμή του τροχαίου.

Ξεσπούν οι γονείς του μωρού – «Ήταν μεθυσμένος»

«Η ψυχούλα μου είχε ανοίξει το κεφαλάκι του, το είδα, το πήρα αγκαλιά, το φίλησα. Και η μανούλα μου… Θέλω να πω στην αστυνομία να μην τον αφήσουν ελεύθερο γιατί θα κάνω κακό», έλεγε συντετριμμένος στην κάμερα ο πατέρας του παιδιού που έχασε και τη μητέρα του στο δυστύχημα. Ωστόσο το Ναυτοδικείο Πειραιά αποφάσισε ο 28χρονος να αφεθεί ελεύθερος προκαλώντας οργή στην οικογένεια των θυμάτων αλλά και ολόκληρη την πόλη.

«Να τον κλείσουν φυλακή ισόβια. Το παιδί μου, η πεθερά μου…» φώναζε απαρηγόρητη η μητέρα του μωρού. Όπως υποστηρίζει μάλιστα ο 28χρονος ήταν μεθυσμένος.

Το βίντεο ντοκουμέντο με την ασημί BMW που σκότωσε γιαγιά και εγγονό συμπληρώνει το παζλ του δυστυχήματος που συγκλονίζει το Αίγιο. Οι γονείς του μωρού ανεβαίνουν τον δικό τους Γολογοθά.

Ο οδηγός που είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα έχασε τον έλεγχο στη στροφή, καβάλησε το πεζοδρόμιο και θέρισε γιαγιά και εγγονό που βρισκόταν μέσα στο καροτσάκι του εκσφενδονίζοντάς τους μέτρα μακριά… Τα σημάδια στο οδόστρωμα από την BMW σταματούν περίπου 150 μέτρα μακριά από το σημείο της παράσυρσης….

Μάλιστα ο δράστης προχώρησε σε ρεσιτάλ προκλητικότητας. Ενδεικτικός είναι ο διάλογος με αυτόπτη μάρτυρα της τραγωδίας. «Ρε τι έκανες εδώ πέρα;» φέρεται να είπε ο αυτόπτης στον 28χρονο οδηγό. «Εντάξει δεν έγινε τίποτα, γεια σας» απάντησε σύμφωνα με περίοικο ο δόκιμος του Πολεμικού Ναυτικού….

Στο βίντεο του OPEN φαίνεται το αυτοκίνητο την ώρα που απομακρύνεται από το σημείο του δυστυχήματος.

Με πληροφορίες από OPEN, ΑΝΤ1 και pelop.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση