Εξάρχεια: «Βροχή» από μολότοφ σε αστυνομικούς! Βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 09:13 Εξάρχεια: «Βροχή» από μολότοφ σε αστυνομικούς! Βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης

Οι εικόνες από τα Εξάρχεια θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη! Στην δημοσιότητα βίντεο από το "ντου" αγνώστων με μολότοφ εναντίον αστυνομικών τα ξημερώματα της Κυριακής, 01.09.2019.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο δημοσιεύτηκε στο Twitter και προκαλεί τρόμο! Δείχνει τις εικόνες από την καταδρομική επίθεση που έκαναν εναντίον ανδρών των ΜΑΤ άγνωστοι στην οδό Σπύρου Τρικούπη, στα Εξάρχεια, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Στις εικόνες βλέπουμε το… ντου των κουκουλοφόρων που κρατούν… δυο – δυο τις μολότοφ στα χέρια και εφορμούν προς τους αστυνομικούς.

Οι άγνωστοι εμφανίστηκαν στα ξαφνικά και σε απόσταση βολής από τους αστυνομικούς. Πέταξαν τις βόμβες μολότοφ που κρατούσαν στα χέρια τους σαν… βροχή και εξαφανίστηκαν αμέσως στα γύρω στενά.

Ο χειριστής του λογαριασμού στο Twitter που δημοσίευσε το βίντεο γράφει, μάλιστα, ότι «η αντίσταση είναι ζωντανή και θα συνεχίσει να υπάρχει ακόμα και αν οι δρόμοι των Εξαρχείων γίνουν κόκκινοι απο το αίμα».

Δείτε το βίντεο από τα Εξάρχεια

Προσαρμοσμένη αναζήτηση